Интер ще стартира подобаващо с Фиорентина


И. Ангелов

Интер ще стартира подобаващо с Фиорентина

Интер - Фиорентина
Стадион: Джузепе Меаца
Дата: 26.09.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Потвърждението за оставането на мениджъра Антонио Конте, заедно с няколко вълнуващи нови покупки поставят Интер като ранен фаворит заедно с Ювентус за спечелване на новия сезон в Италия. Миналата кампания нерадзурите изглеждаха добре през цялата кампания, но преките двубои с основния съперник на върха не се развиха в полза на тима.

Фиорентина започна сезона си прекрасно с убедителна победа над Торино в последната събота. От пристигането на Джузепе Ячини начело тимът може да се похвали с една от най-добрите статистики по отношение на защитата, като миналата година този отбор не загуби нито един от мачовете си с Интер.

Откъм състави, при Интер вероятно ще дебютира Александър Коларов, след като Стефан де Врий е с наказание. Само Весино носи контузия и липсва за Конте. Артуро Видал също пристигна в тима само преди дни, поради което вероятно няма да дебютира веднага.

Фиорентина вероятно ще продължи да играе в схемата 3-5-2, което видяхме с Торо. Очаква се Софиян Амрабат да дебютира в средата на терена. Ерик Пулгар остава с контузия, а в тима се връща капитанът Герман Педзела.

Интер няма загуба в 18 от последните 20 срещи у дома срещу Фиорентина. Като цяло тимът не загуби в 14 от последните си 15 домакинства, и с напълно здрав състав се очаква Конте да има нужното за победата.

Прогноза: Интер - Фиорентина 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Фиорентина (Джузепе Ячини)
 
Драговски
   
Миленкович
Педзела
Касерес
Чиеса
Амрабат
Дънкан
Кастровили
Бираджи
Куаме
Рибери
Лукаку
Лаутаро
Йънг
Сенси
Брозович
Барела
Хакими
Коларов
Бастони
Шкриниар
   
Ханданович
 
Интер (Антонио Конте)

Обоснована прогноза: Интер - Фиорентина 2:1

  Сподели
269