Конте: Не знам дали ще водя Интер новия сезон


И. Ангелов

Конте: Не знам дали ще водя Интер новия сезон

Бившият наставник на Ювентус и Челси Антонио Конте сподели, че няма сигурност за позицията си начело в Интер за следващата година. След добър сезон с нерадзурите той достигна до второ място в Серия А, а вчера загуби финал в Лига Европа срещу Севиля след 3:2 и постигна второто място и в това състезание.

"Ще се срещнем следващата седмица с клуба и ще решим за бъдещето ми. Аз не съм сигурен, че ще бъда мениджър на Интер през следващия сезон. Ще решим заедно. Интер планира за бъдещето си с мен или без мен."

Бъдещето на Конте е под въпрос след финала на Серия А, след като Интер остана на 1 точка зад първия, а Конте нападна ръководството на отбора за липсата на подкрепа:

"Аз не мисля, че работата на играчите се оцени и не мисля, че моята работа се оцени. Всички ние получихме малко подкрепа от клуба, абсолютно нула. Аз не харесвам когато хората се качват на влака на успеха - те трябва да са тук и в добрите, и в лошите времена, но в Интер не е така, съжалявам да го кажа.

"Трябва да се подобрим във всички зони, включително извън терена, а голям клуб като този трябва да пази играчите си повече."

  Сподели
115