Анонс на 37-ми кръг от Серия А - сряда


И. Ангелов

Анонс на 37-ми кръг от Серия А - сряда

Лацио - Бреша
Дата: 29.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Лацио постигна две победи поред след притеснителната си форма от загуби, и така задържа четвъртото място в класирането. 

Бреша има 5 загуби в последните 6 кръга и заема предпоследната позиция. Предполага се, че този съперник ще стане боксова круша за Чиро Имобиле от състава на домакините, който ще иска да пребори Кристиано Роналдо за приза Златна обувка в Италия, и Роберт Левандовски за Европа.

Откъм състави, Мануел Ладзари се връща от наказание за домакините и ще започне на десния бек. Лулич, Лейва и Раду са с проблеми. При гостите наказан е Десена, а Бисоли и Систана са с травми.

Бреша допусна поне по 3 гола в последните си 4 гостувания в лигата. Лацио спечели 3 поредни срещи с Бреша и се очаква да победи лесно.

Прогноза: Лацио - Бреша 3:0

 

Сампдория - Милан
Дата: 29.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Сампдория имаше нещастието няколко пъти да не отчете гол във вратата на Ювентус в последния кръг. С две поредни загуби формата не се показва като добра, но играта на тима е на по-високо ниво от резултатите.

Милан подели точките с Аталанта в последния кръг и това може да се счете за добър резултат след поредицата победи. Важни имена се връщат в тима сега, което ще улесни задачата в предпоследния кръг.

Торсби е с наказание, а с травми за домакините са Екдал, Ферари и Березински. При гостите с проблеми са Романьоли, Кастилехо, Конти, Мусачио, Пакета и Дуарте. Исмаел Бенасер и Тио Ернандес ще стартират след като пропуснаха последния мач с травми.

Милан няма загуба в 10 кръга. Сампдория допусна поне по 2 гола във вратата си в последните 3 кръга. Гостите са в по-добрата форма и следва да победят тук.

Прогноза: Сампдория - Милан 1:2

 

Сасуоло - Дженоа
Дата: 29.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Сасуоло пострада 4 пъти от ВАР в последния уикенд срещу Наполи и така загуби невероятно с 2:0. Така победата убягва на тима вече 4 кръга след невероятния подем преди това. 

Дженоа загуби с 3:0 от Интер но все пак държи последната безопасна позиция в таблицата към момента, което прави всеки мач до края изключително важен за този отбор. 

Двата тима имат проблеми с липсващи играчи. При домакините контузени са Бога, Мюлдур, Дефрел, Обианг, Романя и Кирикеш, а при гостите Стураро, Санабриа, Радованович и Касата. 

Сасуоло допусна поне по 2 гола в последните 4 мача у дома. Дженоа вкара поне по 2 пъти в 6 от последните си 7 гостувания в лигата, което трябва да мотивира тима да се хвърли поне за точката преди последния кръг.

Прогноза: Сасуоло - Дженоа 1:0

 

Удинезе - Лече
Дата: 29.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Удинезе си гарантира нов сезон в елита на Италия след последния кръг с Каляри в неделя, където победи минимално. С никакво напрежение сега тимът ще играе срещу 18-ят в класирането.

Лече загуби от Болоня в последния кръг, и с 3 загуби от последните 4 кръга не се предполага, че спасението е възможно. 

Откъм състави, при домакините Ларсен е с наказание, а контузени са Нуйтинк, Мандрагора, Жажало и Теодорчик. При гостите с наказание липсва Рисполи, с травми - Деиола, Фариас и Розетини.

Лече загуби 5 от последните си 6 гостувания в лигата. Удинезе спечели 3 поредни срещи с Лече.

Прогноа: Удинезе - Лече 2:1

 

Верона - СПАЛ 2013
Дата: 29.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Верона се срина във второто полувреме срещу Лацио в послендия кръг и получи голям удар с 5:1. Формата на тима не е добра, но ако има отбор в лигата с по-лоша, то това е последният в класирането.

Спал разнообрази поредицата от 5 загуби с равенство в последния кръг с Торино 1:1. Това обаче не е резултат, който да повдигне увереността в тима, а по-скоро е за срам на последния опонент. 

Спал загуби 6 от последните 7 мача на гости. В тях тимът допусна поне по 2 гола. Верона не загуби в 11 от последните 12 мача срещу Спал във всички турнири. Въпреки липсата на успех в последните 7 кръга, тимът на домакините е фаворит.

Прогноза: Верона - СПАЛ 2013 1:0

 

Торино - Рома
Дата: 29.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Торино направи равенство с последния и си гарантира оцеляването в елита на Италия. С оглед целите от началото на сезона обаче този отбор се представи твърде лошо през кампанията и трябва да използва лятото за да се подобри и да върне амбициите си за европейските места.

Рома продължи добрата си форма и събра 5 победи в последните 6 кръга когато последно се справи с Фиорентина с 2:1. В състава здравословните проблеми са малко в края на сезона и липсват само Миранте, Ибанез и Сантон.

При домакините Ринкон е с наказание, а контузени са Басели и Де Силвестри. 

В последните 6 кръга Рома вкара поне по 2 гола. "Вълците" спечелиха 5 от тези срещи. Настроението е тежко в полза на гостите в този двубой.

Прогноза: Торино - Рома 1:2

 

Каляри - Ювентус
Дата: 29.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Ювентус подсигури деветата си поредна титла след победата в последния кръг над Сампдория с 2:0 в неделя. След триумфа Маурисио Сари показа насторение, и той ще иска тимът му да завърши кампанията добре до края. 

Каляри има 3 загуби в последните 4 кръга и последно загуби минимално от Удинезе. Изглежда мотивацията на тима изчезна след средата на сезона, което е необяснимо. 

Откъм състави, при домакините от Каляри наказан е Нандез, а здравословни проблеми имат още Наинголан, Сигарини, Пелегрини и Паволети. При "Старата госпожа" Рабио е наказан, а контузени са Дибала, Де Шилио, Данило, Коста и Кедира.

Ювентус спечели 8 поредни гостувания в Каляри. В 6 от последните 7 мача между тези отбори Юве не допусна, докато вкара поне по 2 пъти в 7 от последните 8 с Каляри.

Прогноза: Каляри - Ювентус 0:2

 

Фиорентина - Болоня
Дата: 29.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Фиорентина загуби от Рома очаквано в последната седмица, но без този резултат формата на тима в средата на таблицата е добра.

Болоня се намира на 3 точки пред съперника си и на 10-ата позиция, като представянията не са по-добри за този отбор в сравнение с противника.

За домакините само Драговски и Бенаси са с проблеми. При гостите Паласио е наказан и контузени са Томиясу, Бани и Крейци. 

Последните 3 мача между тези отбори бяха равенства. Фиорентина не допусна гол в 6 от последните 7 мача с Болоня у дома. И двата тима нямат особени цели до края на сезона, но това може да представи отворен двубой за зрителите.

Прогноза: Фиорентина - Болоня 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
320