Анонс на 37-ми кръг от Серия А - вторник


И. Ангелов

Анонс на 37-ми кръг от Серия А - вторник

Парма - Аталанта
Дата: 28.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

След трагичната си форма Парма се подобри с две поредни победи и последно надви Бреша след гол и асистенция от Деян Кулушевски, който се намира във форма. Противникът сега обаче е далеч по-тежък.

Аталанта преследваше за кратко първата позиция в класирането, но формата на тима поспадна с 3 равенства и 3 победи в последните 6 кръга. Последното 1:1 с Милан беше великолепен двубой, но в крайна сметка той остави тима трети, докато Ювентус подсигури титлата си.

Откъм състави, при домакините аут са Корнелиус, Скодзарела, Хернани и Граси. Гастон Бругман е на линия да се върне в средата на терена. При Аталанта Рафаел Толой е с наказание, а контузен е Йосип Иличич. 

Аталанта не загуби в последните 16 кръга в Серия А. Тимът спечели последните 3 мача срещу Парма. Гостите имат среща с Интер в борба за второто място в класирането в последния кръг, поради което ще търсят задължителен успех тук.

Прогноза: Парма - Аталанта 0:2

 

Интер - Наполи
Дата: 28.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

След две равенства с Рома и Фиорентина, Интер се върна към победите ударно при 3:0 над Дженоа след голове от Лукаку на два пъти и Санчес. 

Наполи се представи колебливо срещу повишилия играта си Сасуоло в последния кръг, като 4 пъти ВАР спаси тима за победата в крайна сметка с 2:0. 

Сенси, Де Врий и Весино остават контузени за Антонио Конте, като Галярдини е с наказание. Така Ранокия отново ще играе в защитата. При гостите Мертенс и Манолас са с проблеми. 

Интер запази суха мрежа в 5 от последните 7 мача, в които прие Наполи. Интер няма загуба в 13 от последните си 14 домакинства в лигата. И двата тима се борят за възможно най-добра позиция в класирането, което ще трябва да ги мотивира за отворен двубой.

Прогноза: Интер - Наполи 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
221