Анонс на 36-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 36-ти кръг от Серия А

Бреша - Парма
Дата: 25.07.2020 г.
Час: 18:15 ч.

Бреша загуби ключовия пряк двубой за оцеляване с Лече в последния кръг, и така гарантирано с 19ата си позиция в таблицата тимът заминава за Серия Б в края на кампанията. 

Парма се върна към победите след две дузпи срещу Наполи, но и този тим, и домакините, имат по 4 загуби в последните 6 кръга. 

И двата състава имат проблеми преди този кръг. Домакините няма да разчитат на Балотели, Бисоли и Цистана, а за Парма аут са наказан Бругман и контузените Корнелиус, Галиоло, Хернани и Скодзарела.

Бреша не спечели в 18 от последните си 20 мача в Серия А.  Парма загуби 3 гостувания поред в лигата. Двата отбора не са в най-добро състояние, но вероятно победата над Наполи ще повиши настроението при гостите за края на сезона.

Прогноза: Бреша - Парма 1:2

 

Наполи - Сасуоло
Дата: 25.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Наполи пострада срещу Парма и така предаде шестата позиция на Милан. Финалът на кампанията не е блестящ за отбора, който дълго време се държеше около върховите места в таблицата.

Сасуоло се намира едно място под противника си на осмо място, като в последния кръг тимът загуби след като игра по-голямата част от срещата с 10 души. Сега Бурабиа ще липсва с наказание, а контузени остават Бога, Дефрел, Обианг, Романя и Толиан.

При домакините само Малкюй и Мертенс са с травми. В последните си 7 домакинства Наполи вкара поне по 2 гола. Срещу Сасуоло у дома Наполи спечели 5 от последните 6 мача и вкара в тях поне по 2 пъти на този противник. Наполи няма загуба в 5 поредни домакинства, а Сасуоло няма загуба в 5 поредни гостувания в лигата.

Прогноза: Наполи - Сасуоло 1:1

 

Болоня - Лече
Дата: 26.07.2020 г.
Час: 18:15 ч.

Болоня загуби минимално от Аталанта в последния кръг, победата липсва в 4 кръга, но на 12-ата позиция в таблицата Болоня доиграва сезона в безопасност. 

Лече се намира на 18-ата позиция в опасност от изпадане, но след две поредни загуби тимът отговори с успех над Бреша в ключов двубой от дъното. В състава има някои проблеми с травмите на Калдерони, Деиола, Бабакар, Розетини и Фариас.

Томиясу, Бани и Шоутен са контузени при домакините. Болоня не успя да спечели в последните си 6 домакинства. Лече не успя да спечели в последните 5 гостувания. Лече допусна поне по 2 гола в 8 от последните 9 мача на гости.

Прогноза: Болоня - Лече 2:2

 

Каляри - Удинезе
Дата: 26.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Каляри загуби в Рим през седмицата от Лацио с 2:1. Този отбор няма победа в 6 кръга и загуби 3 пъти.

Каляри изненада с победа над Ювентус с 2:1 в последния кръг, която бе първата от 2010 година насам над "старата госпожа", и първата от 4 кръга за този отбор този сезон. С 39 точки сигурността е почти гарантирана на 15-ят в класирането.

Артур Йонита се връща от наказание при домакините, Наинголан, Сигарини, Пелегрини и Паволети остават контузени. При гостите с проблеми са Мандрагора, Жажало и Теодорчик.

Удинезе спечели последните 3 мача с Каляри. Каляри няма успех в последните си 7 мача в лигата. Очаква се гостите да спечелят тук.

Прогноза: Каляри - Удинезе 0:2

 

Верона - Лацио
Дата: 26.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Верона има 4 равенства в последните 5 кръга, последното от тях бе срещу Торино в последния кръг.

Лацио се намираше в ужасна форма, но успя да победи Каляри в последния кръг с 2:1. Някои важни имена се върнаха в състава и това вероятно ще се отрази на резултатите до края.

Само Кумбула е с проблем за домакините, а Софиан Амрабат се завръща от наказание. При Лацио Ладзари е наказан, а Марусич се възстанови. Лулич, Лейва и Раду остават аут.

Лацио запази вратата си без гол в последните 3 мача с Верона. Гостите нямат загуба от този противник в 8 мача поред. Верона няма победа в последните 6 кръга.

Прогноза: Верона - Лацио 0:1

 

СПАЛ 2013 - Торино
Дата: 26.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Спал си гарантира изпадането след поредна загуба от Рома през седмицата.

Торино може с добър резултат да гарантира спасението си, като последните представяния не са на най-високо ниво. Басели и Де Силвестри са аут при гостите в момента.

Бериша, Чери и Фарес са с проблеми за домакините, последният поради наказание. 

Торино загуби 8 кръга на гости поред. Спал загуби в последните 6 поредни мача в лигата. Спал спечели последната среща между тези отбори, но тогава те бяха водени от други мениджъри и сега се очаква победа за гостите.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Торино 0:1

 

Рома - Фиорентина
Дата: 26.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Рома разби Спал с 6:1 и продължи прекрасната си форма в последния кръг. 

Фиорентина също продължи добрите си резултати с нулево равенство с Интер

Крис Смолинг и Александър Коларов ще се завърнат в състава на домакините за този кръг. Миранте, Ибанез и Сантон са контузени за "вълците". При гостите наказан е Кастровили, а с контузия е Бенаси.

Рома вкара поне по 2 гола в последните 5 кръга. Тимът победи всичките си съперници в този период без Интер, с който направи 2:2. Фиорентина обаче няма загуба в 6 мача в Серия А.

Прогноза: Рома - Фиорентина 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
287