Аталанта ще цели победа над Милан


И. Ангелов

Аталанта ще цели победа над Милан

Милан - Аталанта
Стадион: Сан Сиро
Дата: 24.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Милан е единственият отбор в Серия А, който може да се мери по форма с Аталанта. Домакините от "Сан Сиро" имат 5 победи в последните 6 кръга и след 3 поредни такива ще са уверени в нов добър резултат в преследването на петата позиция в класирането.

Аталанта е най-близо до лидера Ювентус в класирането и макар надеждите за грешки при "старата госпожа" да са малки, тимът трябва да продължи да събира резултати. Гостите са и най-добрите реализатори в лигата, с близо 100 гола за сезона, а сега ще се изправят срещу отбор с нито един титулярен бранител.

Проблемите в състава на Милан са прекалено много. Полузащитникът Исмаел Бенасер е с наказание, а дефанзивното трио Романьоли, Ернандес и Конти са с контузии. Освен тях липсват още Кастилехо, Мусачио, Дуарте и Пакета. При Аталанта само Кастан е наказан.

Аталанта спечели 11 от последните 13 кръга. Милан спечели последните си 4 домакинства, в последните 9 кръга вкара поне по 2 гола, но домакините не спечелиха в последните 5 пъти, когато приеха този съперник в Милано.

Прогноза: Милан - Аталанта 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)
 
Голини
   
Толои
Калдара
Сутало
Хатебур
Роон
Фройлер
Госенс
Гомес
Муриел
Пашалич
Ибрахимович
Чалханоглу
Ребич
Салемакерс
Билиа
Кеси
Лаксал
Калабриа
Габиа
Кяер
   
Донарума
 
Милан (Стефано Пиоли)

Обоснована прогноза: Милан - Аталанта 1:2

  Сподели
231