Анонс на 35-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 35-ти кръг от Серия А

Парма - Наполи
Дата: 22.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Парма е в покъртителна форма. След 5 загуби в последните 6 кръга и едно равенство тимът пропадна до 14-ата позиция в таблицата с 40 точки. По невероятен начин след като поведе с два гола в последния кръг у дома над Сампдория, тимът успя да загуби с 3:2.

Наполи има амбиции за мястото на Рома в топ 5. Без загуба в последните 5 кръга тимът показва устрем, но в момента има някои проблеми с контузени ключови нападатели.

Само Андреас Корнелиус е с травма при домакините. При гостите Аркадиуш Милик е с наказание, Кевин Малкюй е контузен, а под въпрос е Дрис Мертенс. Така рядък шанс в нападение ще получи Лозано.

Парма допусна поне по 2 гола в последните 7 кръга. Наполи вкара поне по 2 в 8 от последните 10 кръга в Серия А. Без загуба в 10 от последните 11 срещи в първенството, фаворит е тимът на гостите.

Прогноза: Парма - Наполи 0:1

 

Сампдория - Дженоа
Дата: 22.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Сампдория повдигна самочувствието с големия обрат над Парма в последната седмица. Сега с три поредни победи тимът премина границата от 41 точки и се установи на 13-то място, което ще донесе спокойствие на феновете и играчите.

Дженоа спечели прекия двубой с Лече на дъното и продължава да държи 17-ата позиция над опасната зона. Сега задачата е по-трудна срещу по-добър съперник, който се намира в подем.

Ферари, Тонели и Виейра са аут за домакините, а за гостите контузени са Стураро, Санабриа, Радованович, Касата и Анкерсен.

Дженоа не успя да спечели в 24 от последните 26 мача като гост в лигата. В последните 3 кръга Сампдория вкара поне по 3 гола на всички свои противници. Домакините спечелиха 5 от последните 6 кръга, както и 7 поредни мача с Дженоа, поради което са фаворити.

Прогноза: Сампдория - Дженоа 1:0

 

СПАЛ 2013 - Рома
Дата: 22.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Спал загуби от Бреша в последния кръг и официално напусна елита на Италия. Това беше пета поредна загуба за тима, намиращ се на последното място.

Рома се намираше на поредица от три победи и прие Интер за 2:2, което не може да се отчете като лош резултат. Сега се очаква Крис Смолинг и Александър Коларов да се върнат в състава за този мач, като контузени са само Миранте, Ибанес и Сантон.

Спал загуби 8 от последните 9 домакинства в Серия А. Рома вкара поне по 2 гола в 4 поредни кръга. Очаква се лесна победа за гостите.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Рома 0:3

 

Торино - Верона
Дата: 22.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Торино загуби на гости на Фиорентина в неделя и остана с 37 точки на 15-ата позиция в класирането. 

Верона направи голяма изненада след 1:1 с Аталанта, която се точи на върховите места в таблицата. Този тим обаче няма победа в 5 кръга и неясно как спря устрема на противника си в последната среща.

Като гост Верона няма успех в 9 срещи поред в лигата. На гости на Торино обаче Верона няма загуба в последните 5 случая, като в последните 3 от тях гостите и вкараха по 2 пъти.

Прогноза: Торино - Верона 2:2

 

Лече - Бреша
Дата: 22.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Лече пропусна златна възможност да излезе от опасната зона и да прескочи Дженоа, но загуби с 2:1 на гости, и без успех в последните 3 кръга тимът държи най-високата позиция на дъното. В срещата тимът пропусна дузпа и пострада от автогол.

Бреша бе на поредица от 3 загуби, но последно спечели над последния Спал и с 24 точки все пак тимът държи някакви математически шансове за оцеляване. Тази директна битка с Лече е именно за 6 точки на дъното, които могат да променят ситуацията.

В двата отбора има много проблеми. При домакините наказан е Петричоне, а с травми са Фалко, Лападула, Калдерони, Розетини и Мечариело. При гостите наказан е Спалек, а ще липсват още Балотели, Жоронен, Алфонсо, Мартела, Бисоли и Систана.

Лече загуби 8 от последните 10 кръга. Бреша загуби 7 от последните 8 гостувания в лигата. И двата отбора не могат да загубят този мач, като се предполага, че домакините ще дадат всичко за да не пропуснат точки в нов решаващ мач.

Прогноза: Лече - Бреша 1:0

 

Лацио - Каляри
Дата: 23.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Лацио имаше шанс да догони Ювентус в битката за титлата, но след паузата с коронавируса тимът тръгна рязко надолу в таблицата и сега има 4 загуби в последните 5 кръга. След ранната прекрасна форма финал в топ 4 вероятно ще бъде подсигурен, но под върха ще застанат Интер и Аталанта.

Каляри е спокоен в средата на таблицата без победи в последните 6 кръга. Срещу Лацио гостите загубиха в последните 3 срещи между тези отбори.

В последния кръг за Лацио в загубата с 2:1 се разписа Чиро Имобиле, като неговото събуждане може да подобри резултатите. Противникът е подходящ за това, след като Каляри има само 1 победа в последните 13 мача на гости.

Прогноза: Лацио - Каляри 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
327