Сасуоло ще спре устрема на Милан


И. Ангелов

Сасуоло ще спре устрема на Милан

Сасуоло - Милан
Стадион: Мапей
Дата: 21.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Тези два отбора са сред кандидатите от Серия А за класиране в европейските позиции на таблицата. И двата тима се намират в прекрасна форма след подновяването на сезона. Предполага се, че Сасуоло е прекалено далеч от Милан, Рома и Наполи за да ги застигне с 4 мача до края, особено с последните две равенства поред в лигата. Едното обаче беше срещу лидера Ювентус 3:3.

Милан вкара 8 гола в последните 2 кръга, като последно победи Болоня с 5:1. Подемът на тима след подновяването на сезона е забележителен и в момента не са видни причини той да спре. Ще видим обичайната постройка на гостите в тази среща, тъй като продължават поради контузии да липсват Пакета, Мусачио, Кастилехо и Дуарте.

При домакините наказан е Ферари, а с травми пропускат Дефрел, Обианг и Романя. 

В последните си 4 домакинства Сасуоло вкара поне по 3 гола на всеки съперник. Милан вкара поне по 2 гола в последнтие си 8 мача в Серия А. Милан има добър рекорд от 3 поредни победи на гости на Сасуоло, но в момента домакините показват изключителна игра, въпреки че допуснаха поне по 2 гола в последните си 3 домакинства.

Прогноза: Сасуоло - Милан 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
253