Аталанта ще продължи да преследва славата


И. Ангелов

Аталанта ще продължи да преследва славата

Аталанта - Болоня
Стадион: Атлети Адзури д'Италиа
Дата: 21.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

В последния кръг от Серия А всички отбори от топ 5 на класирането направиха равенства, и Аталанта бе сред тях след 1:1 с Верона. Резултатът бе наистина неочакван с оглед последните седмици за отбора, предишната победа с 6:2 над Бреша, и равенството 2:2 с лидера Ювентус, при което бергамци трябваше да бият, но пострадаха от 2 дузпи. Сега Аталанта има 71 точки, с 6 зад Юве, с мач повече, но 4 кръга преди края всичко може да се случи. Почти сигурно е, че тимът ще превиши границата от 100 вкарани гола за сезона, след като в момента тимът има 94, а най-близо до това постижение е Интер с 20 по-малко.

Болоня няма победа в последните 4 кръга, като от тях загуби 2. В последния Милан се разправи с гостите с 5:1, като силно вероятно е тимът да получи нов подобен побой в този кръг. 

В последните 8 мача между тези отбори Аталанта спечели 7 пъти. У дома срещу Болоня, Аталанта спечели 5 пъти поред, като последното гостуване на Болоня тук бе загуба с 4:1. Болоня не спечели 9 от последните си 11 срещи и не се намира в цветущо състояние.

Прогноза: Аталанта - Болоня 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
365