Интер ще продължи подобрението и срещу Рома


И. Ангелов

Интер ще продължи подобрението и срещу Рома

Рома - Интер
Стадион: Щадио Олимпико
Дата: 19.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

В една от най-чаканите срещи от тридесет и четвъртия кръг на Серия А се срещат два отбора в подем. Рома се намира на поредица от три победи след труден период и заема петата позиция в класирането.

Интер все още се надява Ювентус да бърка на върха, след като заема второто място на 6 точки дистанция само няколко мача преди края на сезона. След победи с 3:1 над Торино и 4:0 над Спал, тимът на Антонио Конте възвърна от увереността си в преследване на върха.

Откъм състави, при домакините контузени са Антонио Миранте, Крис Смолинг и Давиде Сантон. При гостите продължават да липсват Сенси, Барела и Весино. Алексис Санчес показва добра форма след рестарта на сезона, и вероятно ще продължи да заема едно от местата на Лукаку или Лаутаро.

Последните 4 мача между тези отбори бяха равенства. В 6 от последните 7 кръга обаче Интер вкара поне по 2 гола. Рома вкара поне по 2 гола в 5 от последните си 6 домакинства. Интер няма загуба в последните 5 мача с Рома, мотивацията на отбора трябва да е върхова в преследване на голямата цел за сезона.

Прогноза: Рома - Интер 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Антонио Конте)
 
Ханданович
   
Шкриниар
Врий
Бастони
Моузес
Галярдини
Брозович
Бираджи
Ериксен
Лаутаро
Санчес
Джеко
Пелегрини
Мкхитарян
Спинадзола
Верету
Диауара
Дзапакоста
Ибанез
Кристанте
Манчини
   
Лопез
 
Рома (Пауло Фонсека)

Обоснована прогноза: Рома - Интер 2:3

  Сподели
238