Анонс на 34-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 34-ти кръг от Серия А

Верона - Аталанта
Дата: 18.07.2020 г.
Час: 18:15 ч.

Верона няма победа в 4 кръга и загуби 2 пъти. Последно на гости на Рома с 2:1 преди дни. Формата не е добра в момента, а на гости идва най-добрият реализатор на голове в лигата.

Аталанта вкара 93 попадения до тук в сезона и последно размаза Бреша с 6:2, което постави тима на второто място в класирането временно. Именно към тази позиция отново ще се стремят гостите след допълнителното самочувствие от спечеленото дерби в последния кръг.

Аталанта спечели 10 от последните 11 кръга в Италия. В 12 от последните 13 кръга тимът вкара поне по 2 гола. В последните 3 срещи с Верона, Аталанта вкара поне по 3 гола и спечели.

Прогноза: Верона - Аталанта 1:3

 

Каляри - Сасуоло
Дата: 18.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Сасуоло губеше от лидера Ювентус с 2 гола, но обърна до 3:2 преди да се предаде за крайното 3:3 в последния кръг. Това със сигурност е повдигнало допълнително самочувствието на отбора, за който Маурисио Сари сподели, че е тръгнал по пътя на Аталанта. Формата от 4 поредни победи преди равенството потвърждава това.

Каляри няма успех в 5 кръга и загуби 2 пъти в периода. Последната загуба бе от Сампдория в последния кръг, но тимът отдавна е подсигурил статута си в елита и няма да страда особено. Преди тази среща Наинголан, Сигарини, Пелегрини и Паволети са с контузии, а Йонита е наказан.

При гостите наказани са Берарди, Магнанели и Бурабиа, а с травми липсват още Дефрел, Обианг и Романя.

Каляри не успя да вкара гол в последните 4 кръга. Тимът не спечели в 17 от последните 19 мача в Серия А. Очаква се Сасуоло да спечели с оглед прекрасната си форма.

Прогноза: Каляри - Сасуоло 0:2

 

Милан - Болоня
Дата: 18.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Милан продължава да впечатлява с формата си и в последния кръг тимът се справи с Парма с 3:1. Наравно с Наполи този тим държи шестата позиция в таблицата, докато Болоня е на 10-то място.

Гостите нямат победа в последните 3 кръга от Серия А, но последно направиха 1:1 с Наполи. В състава няма много проблеми освен с травмите на Шоутен и Сантандер.

При Милан с проблеми са Кастилехо, Мусачио, Пакета и Дуарте. 

Милан спечели 7 от последните 8 мача с Болоня. В последните 7 кръга домакините вкарват поне по 2 пъти на противниците си. С трите поредни победи у дома именно това се очаква и сега.

Прогноза: Милан - Болоня 2:0

 

Парма - Сампдория
Дата: 19.07.2020 г.
Час: 18:15 ч.

Формата на Парма е трагична и само едно равенство разнообразява 5 загуби в последните 6 кръга. Последното поражение от Милан бе очаквано, и спасението е гарантирано, но по-рано тимът говореше за класиране в европейските турнири.

Сампдория има 4 победи в последните 5 кръга и определено е фаворит в тази двойка. Ферари, Виейра и Тонели са с проблеми при гостите, докато само Андреас Корнелиус има проблем при домакините.

Парма допусна поне по 2 гола в последните 6 мача в Серия А. 5 от тези срещи бяха загуби.

Прогноза: Парма - Сампдория 0:1

 

Бреша - СПАЛ 2013
Дата: 19.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Последните два отбора в класирането се срещат в един не особено чакан сблъсък за неутралния зрител. И двата тима пострадаха от големи загуби в последния кръг, от Аталанта и Интер съответно. Бреша има 3 поредни загуби на 19-ата позиция, а Спал е на поредица от 4 загуби на дъното.

И двата тима имат доста проблеми с контузени играчи. Бреша допусна поне по 3 гола във вратата си в последните 3 кръга. Домакините не спечелиха в 17 от последните 18 мача в първенството. Спал не успя да вкара гол в 3 поредни кръга.

Прогноза: Бреша - СПАЛ 2013 1:0

 

Наполи - Удинезе
Дата: 19.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Две поредни равенства навредиха на амбициите на Наполи за местата от топ 6 на таблицата. 

Удинезе направи нулево равенство с Лацио, който преследваше титлата, но понижи формата си драстично след подновяването на сезона. 

Откъм състави, Малкюй е контузен, а Ди Лоренцо е с наказание при домакините. Окака е с наказание при гостите, а с травми ще липсват Мандрагора и Жажало.

Наполи спечели последните 6 домакинства срещу Удинезе. В последните си 6 мача у дома Наполи вкара поне по 2 гола, което прави домакините фаворити.

Прогноза: Наполи - Удинезе 2:1

 

Фиорентина - Торино
Дата: 19.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Фиорентина разсея съмненията за попадане в битка за оцеляване след 2 победи в последните 4 кръга и никакви загуби в периода. 

Торино беше започнал да пропада към опасната зона с поредица от загуби, но 2 победи в последните 3 кръга също помогнаха на тима да доближи психологическата граница от 40 точки (37 в момента). При гостите само Басели е с контузия, докато домакините не могат да разчитат на Куаме, Драговски, Далберт и Бенаси.

Торино загуби последните си 7 гостувания в лигата. В последните 3 от тях допусна поне по 3 гола. Фиорентина не успя да спечели в последните 7 домакински мача, което поставя двубоя в баланс.

Прогноза: Фиорентина - Торино 2:2

 

Дженоа - Лече
Дата: 19.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Тези два отбора са в директен двубой за оцеляването. Дженоа се намира на 17-то място с 30 точки, като загуби 2 пъти в последните 3 кръга. 

Лече заема 18-ата позиция с 29 пункта. След изненадваща победа над Лацио и равен с Каляри, тимът последно загуби от Фиорентина у дома с 3:1.

И в двата отбора липсват някои играчи. Ромеро, Радованович и Анкерсен за домакините, а за гостите Фалко, Лападула, Калдерони, Розетини и Мечариело.

Лече не успя да вкара гол в 6 от последните 8 мача на гости в Серия А. Дженоа вкара поне по 2 гола на Лече в 8 от последните 9 мача между отборите. Дженоа спечели 5 от последните 6 мача, в които прие Лече.

Прогноза: Дженоа - Лече 1:0

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
293