Анонс на 33-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 33-ти кръг от Серия А

Болоня - Наполи
Дата: 15.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Болоня и Наполи се намират в сходна форма, и в последния кръг и двата отбора направиха равенства, срещу Парма и Милан, съответно. Наполи се намира на шестата позиция в класирането, 2 точки под Рома, докато Болоня е на 10-тото място.

Поли, Сантандер и Олсен са контузени в състава на домакините, докато Кевин Малкюй е с проблем при гостите. За Болоня след наказание ще се върне Сориано.

В последните 6 мача между тези отбори Наполи вкарваше поне по 2 гола. Наполи спечели 5 от последните си 6 срещи като гост в Серия А. Болоня не успя да спечели в последните си 5 домакинства.

Прогноза: Болоня - Наполи 0:2

 

Милан - Парма
Дата: 15.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Милан успя да направи равенство в Неапол, където може би беше надигран в по-голямата част от последния кръг, докато Парма успя да се върне по изключителен начин до 2:2 с Болоня, а този резултат може да се отчете за подобрение след четирите поредни загуби на отбора.

Милан продължава да се бори за място в топ 6 на класирането, докато изглежда Парма ще гледа да се задържи в средата на таблицата след изключително гръмкото начало и претенции за Европа.

Откъм състави, при домакините с травми са Кастилехо, Мусачио и Дуарте, а наказан е още Салемакерс, който вероятно ще бъде заменен от Пакета на десния фланг. При Парма с контузия е само Андреас Корнелиус.

Милан вкара поне по 2 гола във всеки от последните 6 кръга от Серия А. Тимът не загуби тези срещи и тръгна нагоре в класирането. Парма не успя да спечели в последните 5 кръга, от които загуби 4. Така фаворити са росонерите.

Прогноза: Милан - Парма 2:1

 

Сампдория - Каляри
Дата: 15.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Сампдория спечели прекия двубой за оцеляване с Удинезе в неделя, и с 3-те победи в последните 4 кръга тимът приближава психологическата граница от 40 точки. 

Каляри направи равенство с опашкаря Лече, и вече няма победа в 4 кръга, при 1 загуба в този период. Изглежда съдбата на този отбор е в средата на класирането. 

Каляри не успя да вкара гол в последните 3 кръга от Серия А. Сампдория спечели 5 от последните 6 домакинства срещу Каляри, а формата в момента е добра това статукво да продължи. От другата страна Каляри няма успех в 10 от последните си 11 гостувания в Серия А.

Прогноза: Сампдория - Каляри 1:0

 

Удинезе - Лацио
Дата: 15.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Лацио бе кандидат да детронира Ювентус до съвсем скоро, но след 4 загуби в последните 6 кръга тимът пропадна до третото място и нивата на представяне са сянка на добрите игри от по-рано. В последния кръг тимът загуби от Сасуоло у дома си, и в момента спешно се търси подобрение.

Удинезе събра 35 точки до момента, и след 3 кръга без поражение тимът загуби пряката битка със Сампдория в последния кръг. 

Лацио спечели последните 7 мача срещу Удинезе поред, като в 6 от последните 8 срещу този отбор не допусна гол. Това изглежда като удобен съперник тимът да се върне към победите. Удинезе не спечели последните 6 домакинства в Серия А, като в последните 3 от тях допусна поне по 2 пъти във вратата си.

Прогноза: Удинезе - Лацио 0:1

 

Рома - Верона
Дата: 15.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

След три поредни загуби, които разклатиха вярата на феновете, Рома се поправи с 2 победи и след последния кръг и 3:0 над Бреша самочувствието в момента изглежда на ниво.

Верона няма успех в три кръга и последно направи равенство 1:1 на гости на Фиорентина. В тимът обаче няма никакви здравословни проблеми, докато при домакините с травми са Смолинг и Сантон.

Рома няма загуба от Верона в последните 15 мача между тези отбори. В 6 от последните 7 между тези съперници Рома вкара поне по 2 гола. Верона няма победа в последните си 8 мача като гост в Серия А, поради което се очертава успех за "Вълците".

Прогноза: Рома - Верона 2:1

 

Лече - Фиорентина
Дата: 15.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Лече се намира на 18-ата позиция в класирането, но след поредица от загуби тимът взе 4 точки в последните 2 кръга.

Фиорентина се пребори за точка срещу Верона късно в последния кръг, но няма победа в 3 кръга в средата на класирането. В тима Кристиан Куаме и Марко Бенаси са контузени, а това са малко проблеми на фона на тези при домакините.

Лече не може да разчита на Фалко, Лападула, Калдерони, Розетини и Мечариело. Формата на домакините показва, че това е най-слабата защита в лигата, което прави гостите фаворити.

Прогноза: Лече - Фиорентина 0:1

 

Торино - Дженоа
Дата: 16.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Торино се предаде във второто полувреме срещу Милан в понеделник, и с 4 загуби в последните 5 кръга тимът не стои в категорична безопасност с 34 точки в таблицата.

След първа победа в последните 6 кръга над Спал, Дженоа се намира на 1 точка над опасността и също трябва много да внимава с резултатите си. 

Този сблъсък се очертава като директна битка за оцеляването, която и двете страни не искат да губят. Дженоа обаче няма победа в 23 от последните 25 мача като гост в Серия А. Торино няма загуба от Дженоа в последните 8 случая, в които прие тима на свой терен. Дженоа обаче вкара поне по 2 гола в последните 5 поредни гостувания в Серия А и това трябва да притеснява домакините.

Прогноза: Торино - Дженоа 2:2

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
249