Аталанта ще опита да надиграе Ювентус


И. Ангелов

Аталанта ще опита да надиграе Ювентус

Ювентус - Аталанта
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 11.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Последния кръг в Серия А Милан успя да спре серията на Ювентус и да победи лидера в класирането с 4:2. Това запази разликата между първия и втория Лацио на 7 точки.

Аталанта се намира в изключителна форма, която доведе тима до третото място и прескачането на Интер. В състава здравето е перфектно, а и Паломино се връща след наказание и може да започне в защитата вместо Толои.

В лагера на "Старата госпожа" ще липсват контузените Сами Кедира, Матиа Де Шилио и Мерих Демирал. Дибала и Де Лихт се връщат от наказание в една от най-важните срещи за тима. 

Ювентус избегна загубата в последните си 36 мача у дома в Серия А. Аталанта спечели последните 9 поредни кръга, но гостите нямат успех в последните 19 гостувания на Юве. В последните 9 домакинства в лигата Ювентус вкара поне по 2 гола на противниците си. Аталанта вкара поне по 2 гола в 10 от последните 11 мача в Серия А.

Очаква се тук да видим най-добрата за гледане среща от кръга в Италия. Ювентус няма загуба у дома в кампанията и загубиха точки само от Сасуоло тук, но гостите имат прекрасния шанс да шокират първенството и да направят битката за титлата отворена до края.

Прогноза: Ювентус - Аталанта 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)
 
Голини
   
Джимсити
Калдара
Паломино
Хатебур
Роон
Фройлер
Госенс
Гомес
Сапата
Малиновски
Роналдо
Дибала
Бернардески
Рабио
Пянич
Бентанкур
Данило
Куадрадо
Лихт
Бонучи
   
Шчесни
 
Ювентус (Маурисио Сари)

Обоснована прогноза: Ювентус - Аталанта 2:2

  Сподели
216