Балотели може да продължи в Бока Хуниорс


Н. Гавазов

Балотели може да продължи в Бока Хуниорс

Италианският нападател Марио Балотели може да продължи кариерата си в Бока Хуниорс. Според италиански източници, играчът е бил предложен на аржентинския клуб от агента си  Мино Райола.

Самият Балотели е готов за промяна на обстановката - 30-годишният нападател вярва, че в Аржентина той няма да бъде подложен на натиск от фенове и медии. Играчът е съгласен и с подхода към тренировъчния процес, който се различава от европейския режим.

През юни Балотели напусна Бреша - италианският клуб преждевременно разтрогна договора с играча. Споразумението бе прекратено заради систематично нарушаване на дисциплината от страна на нападателя. Марио се скара с президента на клуба Масимо Челино, след като пропусна тренировките на отбора, без да каже на никого за това.

Впоследствие Балотели отново пропусна тренировката без обяснение.

Нападателят се премести в Бреша миналото лято, подписвайки тригодишен договор с клуба. Като част от "лястовиците" италианецът проведе 19 мача, в които вкара пет гола. Също в кариерата си Балотели игра за Интер, Манчестър Сити, Милан, Ливърпул, Ница и Олимпик Марсилия.

  Сподели
227