Анонс на 29-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 29-ти кръг от Серия А

Интер - Бреша
Дата: 01.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

В неделя Интер успя да направи обрат срещу Парма и да вземе втора победа в три кръга. Тимът на Антонио Конте все още не е много далеч от първото място, но същевременно трябва да гледа и надолу в таблицата, където Аталанта се покачи до 4 точки от третото място.

Бреша се намира на 19-то място и няма победа след рестарта на сезона. В последната среща гостите поведоха с 2 гола на Дженоа у дома си, но допуснаха равенство в крайна сметка. 

Сенси и Весино са контузени при домакините, а Шкриниар е с наказание. Балотели, Бисоли, Чанслор и Систана са с проблеми при гостите.

Бреша не успя да спечели в последните 13 кръга. Интер не загуби в 10 от последните 11 мача с Бреша във всички турнири. В последните 3 домакинства Интер вкара поне по 2 гола.

Прогноза: Интер - Бреша 2:0

 

Болоня - Каляри
Дата: 01.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Болоня бе на поредица от три загуби в четири кръга, но на гости на Сампдория успя да постигне победа с 2:1. 

Каляри се намираше дори в по-лоша форма с поредица от загуби, но 2 поредни победи върнаха тима до средата на таблицата. В тима контузени остават Фараго, Писакане, Паволети и Перейро.

Болоня има добър рекорд срещу Каляри и спечели 5 от последните 6 домакинства във всички турнири срещу този отбор. Тези два тима са на 1 точка дистанция в таблицата, и се предполага, че домакините са в по-добрата позиция за успех.

Прогноза: Болоня - Каляри 2:1

 

Фиорентина - Сасуоло
Дата: 01.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Фиорентина се намираше на поредица от три равенства, и последно игра добре срещу Лацио, но загуби този последен кръг от претендента за титлата. 

Сасуоло няма победа в последните 3 кръга, а последния кръг беше вълнуващо 3:3 с Верона. Поради това не се очакват промени в постройката на гостите за мача, като само Толян и Романя остават с контузии.

При домакините Куаме е контузен, а с наказания са Влахович и Касерес. 

Фиорентина не успя да спечели в 9 от последните 10 мача у дома в Серия А. В последните 3 мача Сасуоло допусна поне по 3 гола, което отново предполага голов двубой.

Прогноза: Фиорентина - Сасуоло 2:2

 

Лече - Сампдория
Дата: 01.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Сампдория и Лече са в директна битка на дъното (17 и 18 позиция, съответно). И двата отбора обаче се намират в потресаваща форма, след като Сампдория загуби 3 кръга поред, а Лече - 4 кръга поред в Серия А. 

При домакините има много проблеми с липсващи играчи - Лападула, Майер, Деиола, Лучони, Барак и Дел'Орко. При гостите само Ферари, Куалярела и Тонели са с травми, но нападателят е ключов в представянията на тима.

Лече допусна поне по 4 гола в последните 4 кръга в Серия А. Сампдория спечели последните си 4 гостувания в Лече, но формата в момента не е добра.Сампдория допусна поне по 2 пъти в последните 3 кръга.

Прогноза: Лече - Сампдория 2:2

 

Верона - Парма
Дата: 01.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Верона и Парма се намират с равни точки на осмата позиция в класирането на Серия А. Формата на двата тима в последните 6 кръга е идентична с еднакъв брой победи, равенства и загуби, но този сблъсък може да е определящ за едно от последните места за игра в европейските турнири догодина.

Кумбула е наказан при домакините, а Куцка при гостите, като и Инглезе е с контузия. 

Парма понижи формата си след по-ранната феноменална форма, но като представяне в игра тимът се намира в по-напреднала фаза от противника тук.

Прогноза: Верона - Парма 0:1

 

СПАЛ 2013 - Милан
Дата: 01.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Очаквано Спал не взе каквото и да е от Наполи, тимът остава на последното място, а една минимална победа над Парма разнообразява шест загуби около този резултат.

Милан се подобри в последния кръг и надви Рома с 2:0. Сега само Матео Мусачио и Лео Дуарте са контузени в тима. 

Спал не може да разчита на Бериша, Ди Франческо, Зуканович и Фелипе, последният поради наказание. 

Спал загуби последните 6 мача у дома в Серия А. Минал спечели последните 6 срещи между тези отбори, като в 5 от тях вкара поне по 2 гола. 

Прогноза: СПАЛ 2013 - Милан 0:2

 

Аталанта - Наполи
Дата: 02.07.2020 г.
Час: 20:30 ч.

В този кръг това е най-голямата среща от Серия А. В Бергамо се срещат двата отбора в най-добра форма в лигата, като и двете страни могат да се похвалят с 5 поредни победи в Серия А. Аталанта спечели с 3:2 над Удинезе в последния кръг и вече гледа към третото място в таблицата.

Двата отбора са в перфектно здраве. Руслан Малиновски е наказан за домакините, които хвърлят всички си сили в това да вкарат повече попадения от противниците си, а при гостите само Малкюи е с проблем. 

Аталанта спечели последните си 6 мача, а Наполи - последните 5. В последните 8 кръга Аталанта вкара поне по 2 гола на всички съперници и това е отборът, който води по отбелязани голове на всички останали в лигата, и то с много. В предходната среща между двата тима в Неапол спечелиха домакините, което се очаква отново.

Прогноза: Аталанта - Наполи 2:1

 

Рома - Удинезе
Дата: 02.07.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Рома загуби от Милан в неделя в една среща, която задължително трябваше да спечели, и така тимът в момента изостава от четвъртото място и Аталанта с 9 точки. Надеждата на феновете е за бързо връщане към победите.

Удинезе няма победа в последните 6 кръга и загуби 2 поред, което доведе отбора до 15-ата позиция в класирането. 

Пелегрини и Верету са с наказание при домакините, с травми пропускат Лопес и Джаниоло. Само Мандрагора е аут за гостите.

Рома спечели 12 от последните 13 мача срещу Удинезе във всички турнири. В 5 от последните 7 "вълците" не допуснаха гол от този противник. Удинезе няма победа в 9 кръга.

Прогноза: Рома - Удинезе 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
313