Анонс на 28-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 28-ми кръг от Серия А

Бреша - Дженоа
Дата: 27.06.2020 г.
Час: 18:15 ч.

Бреша се намира на дъното на таблицата, но след 3 поредни загуби успя в понеделник да направи 1:1 на гости на Фиорентина

Дженоа на практика се намира в опасната зона и това е пряк сблъсък за спасение. Гостите са извън трите тима на дъното само заради по-добрата си голова разлика в сравнение с Лече. В последния кръг Дженоа загуби от Парма като допусна 4 пъти.

Бреша няма победа в последните 12 кръга от Серия А. Дженоа няма загуба от Бреша в последните 8 срещи между тези отбори. В последните 3 гостувания Дженоа вкара поне по 2 гола на съперниците си, поради което е фаворит.

Прогноза: Бреша - Дженоа 1:2

 

Каляри - Торино
Дата: 27.06.2020 г.
Час: 20:30 ч.

И двата отбора в тази двойка имат по 4 загуби, равенство и победа в последните 6 кръга от Серия А. Торино успя да постигне успех в последния кръг над Удинезе, което доведе тима на 13-ата позиция в таблицата.

Каляри също постигна първата си победа за 2020 година и така остана в горната половина от класирането. Изглежда феновете ще се простят с европейските турнири за които започнаха да мечтаят след ранната форма на тима в кампанията, но пък ако успехът над Спал катализира нов прилив на самочувствие, това все още може да се случи.

Домакините имат проблеми и с няколко липсващи играча, докато здравето при Торо е добро. Последните 3 мача между тези отбори бяха равенства. Торино обаче загуби последните 4 мача на гости в лигата. Каляри не успя да спечели последните 5 у дома.

Прогноза: Каляри - Торино 1:1

 

Лацио - Фиорентина
Дата: 27.06.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Лацио се намира на второто място в лигата, но стана поредната жертва на могъщата атака на Аталанта, където на гости загуби с 3:2 в последния кръг след 4 поредни кръга от победи. Сега тимът изостава на 4 точки от лидера Ювентус, но вероятно е рано да отписваме битка за титлата.

Фиорентина направи 3 равенства в последните кръгове и спокойно стои в средата на таблицата. В тима обаче за този кръг ще са наказани Касерес и Чиеса.

Лейва, Лулич, Фелипе и Каталди са контузени за домакините. 

Лацио спечели 9 от последните си 10 домакинства в Серия А. В 18 от последните 22 кръга тимът вкара поне по 2 гола на съперниците си. Срещу Фиорентина домакините нямат загуба в 6 поредни мача.

Прогноза: Лацио - Фиорентина 2:0

 

Милан - Рома
Дата: 28.06.2020 г.
Час: 18:15 ч.

Милан се справи уверено с Лече през седмицата, докато на Рома се наложи да направи пълен обрат за едно полувреме срещу Сампдория. Тази среща е много важна за европейските амбиции и на двата отбора, и двата тима не биха искали да загубят.

При домакините не се очаква променен състав, като продължават да липсват Ибрахимович, Кяер и Мусачио. Лопес и Дзаниоло са с проблеми при гостите.

Рома спечели последните 3 кръга в Серия А. В 5 от последните 6 "вълците" вкараха по 2 гола, но и допуснаха по 2 в последните 3 кръга като гости.

Прогноза: Милан - Рома 2:2

 

Наполи - СПАЛ 2013
Дата: 28.06.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Наполи се наслади на убедителна победа над Верона през седмицата и така се намира на шестата позиция в таблицата. С 4 победи в последните 4 кръга формата е добра и не се предполага предпоследният в таблицата да е проблем.

Спал загуби късно срещата с Каляри в последния кръг и така вече събира 5 загуби в последните 6 кръга. 

Здравето в двата тима е добро и само Малкюй липсва за домакините, а Бериша е с травма при гостите.

Наполи спечели 6 от последните 7 кръга в Италия. В тези срещи домакините вкараха поне по 2 гола. В последните 3 мача срещу Спал у дома, Наполи не допусна гол.

Прогноза: Наполи - СПАЛ 2013 2:0

 

Сампдория - Болоня
Дата: 28.06.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Сампдория допусна пълен обрат от Рома и така натрупа 3 загуби в последните 4 кръга. Толкова загуби има и Болоня в този период, но докато домакините разнообразиха формата си с победа, гостите го направиха само с равенство преди 3 кръга.

Сампдория спечели 8 от последните 9 мача с Болоня у дома в Серия А. Гостите обаче са фаворити в мача заради качеството в нападение.

Прогноза: Сампдория - Болоня 1:2

 

Сасуоло - Верона
Дата: 28.06.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Сасуоло спечели голяма точка срещу Интер през седмицата, докато Верона пострада у дома, очаквано донякъде, защото противник бе Наполи. 

Сасуоло показа добър футбол в срещите с Аталанта и Интер, но не спечели точките заради пропускливата защита. В тима няма много проблеми от здравословен характер, както и при гостите, където наказан е Фараони.

Верона не успя да спечели последните си 5 мача като гост в Серия А. Домакините спечелиха обратната среща по-рано през кампанията, и се определят като фаворити преди тази.

Прогноза: Сасуоло - Верона 2:1

 

Удинезе - Аталанта
Дата: 28.06.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Аталанта успя да победи целещия се в титлата Лацио в последния кръг, благодарение на прекрасна атакуваща игра през второто полувреме.

Удинезе загуби минимално в Торино срещу затрудняващ се съперник, а формата се влоши след 4 кръга от равенства. Все пак 15-ата позиция за момента е стабилна за домакините.

Аталанта се намира в перфектно здраве, докато Де Пол и Мандрагора липсват при домакините. Гостите спечелиха последните 5 кръга в лигата. Аталанта спечели и последните 4 мача срещу Удинезе, като вкара поне по 2 гола в тях.

Прогноза: Удинезе - Аталанта 0:2

 

Парма - Интер
Дата: 28.06.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Парма се разправи лесно с Дженоа през седмицата, докато Интер пострада от късно равенство със Сасуоло, който отдалечи тима от надеждите за титла. Антонио Конте също е наказан за тази среща и той ще знае, че момчетата му трябва да са перфектни до края на сезона.

Милан Шкриниар е наказан за три срещи след червения си картон от последния кръг за Интер, докато Сенси и Весино още лекуват травми. При домакините само Инглезе е с проблеми.

Интер не загуби в 18 от последните 20 кръга на Серия А, поради което е фаворит.

Прогноза: Парма - Интер 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
253