Юве ще спечели в Болоня


И. Ангелов

Юве ще спечели в Болоня

Болоня - Ювентус
Стадион: Ренато Дал'Ара
Дата: 22.06.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Ювентус загуби финала на Копа Италия през миналата седмица, а мениджърът Маурисио Сари се провали в налагането на нова позиция на суперзвездата си Кристиано Роналдо, след което и разкритикува формата му. След рестарта на сезона Юве не успя да вкара гол и в двата си мача, но решението на мениджъра да критикува играчите си за това не изглежда разумно.

От друга страна, Болоня се намира в средата на класирането и може да играе без напрежение. Тимът разчита на игра на преса, но в случая ще страда заради липсата на няколко човека.

Матиа Бани, Федерико Сантандер и Йерди Шоутен са с наказания за домакините, с контузия е и Андреас Олсен. След дълготрайна контузия на линия отново е Мичел Дайкс, който може да се върне на левия бек. 

При Ювентус се очаква Матиа Де Шилио да замени контузения Алекс Сандро на левия бек, докато Войчех Шчесни вероятно ще се върне на врата след като в Купата е резерва. Сами Кедира е другият контузен за "старата госпожа".

Ювентус спечели последните 8 поредни мача с Болоня. В Серия А Юве спечели 9 от последните 11 кръга и в тях вкара поне по 2 гола. Поне 2 гола получи и Болоня от Ювентус в 7 от последните 8 загуби.

Прогноза: Болоня - Ювентус 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Маурисио Сари)
 
Шчесни
   
Лихт
Бонучи
Куадрадо
Шилио
Бентанкур
Пянич
Матуиди
Коста
Дибала
Роналдо
Паласио
Бароу
Сориано
Орсолини
Медел
Поли
Дайкс
Томиясу
Денсуил
Данило
   
Скорупски
 
Болоня (Синиша Михайлович)

Обоснована прогноза: Болоня - Ювентус 1:2

  Сподели
238