Анонс на 27-ми кръг от Серия А - събота и неделя


И. Ангелов

Анонс на 27-ми кръг от Серия А - събота и неделя

Торино - Парма
Дата: 20.06.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Торино пропадна до 15-ата позиция в класирането и свободното падане беше спряно само заради паузата на сезона. Точно преди почивката Торо се намираше на най-лошата поредица в лигата с 6 поредни кръга от загуби, в последните 5 от които бяха вкарани само 3 гола. Този тим има проблеми и в двете фази на играта, като 27 точки до момента през сезона дори не са гаранция за спасение.

Парма беше сензация по-рано през сезона, но сега има само 1 победа в последните 5 кръга. В момента все пак тимът се намира на 1 точка от Милан, който заема 7-ата позиция в класирането.

Торино има проблеми и с липсващи играчи. Басели, Ансалди и Верди са с травми и пропускат, докато само Роберто Инглезе е под въпрос за гостите.

В 5 от последните си 6 мача домакините допуснаха поне по 2 гола във вратата си. Предстои да видим каква работа е била свършена по време на изолацията в двата тима.

Прогноза: Торино - Парма 0:1

 

Верона - Каляри
Дата: 20.06.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Верона прави изненадващо добър сезон за момента, като в този кръг тимът може да прескочи Милан на седмата позиция с добър резултат.

Предпоставките за това са добри, защото Каляри няма победа в лигата от декември. 12-тото място и само 3 точки разлика с Верона са любопитно постижение обаче.

Откъм състави, домакините могат да разчитат на всички свои имена, докато Радя Наинголан ще липсва при гостите с травма. Контузен е Жоао Педро и също ще липсва за Каляри. 

Каляри няма победа в 11 кръга. Верона спечели последните си 3 домакинства, както и последните 3 пъти когато прие Каляри у дома си.

Прогноза: Верона - Каляри 1:0

 

Интер - Сампдория 
Дата: 21.06.2020 г.
Час: 22:45 ч.

Миналата седмица Интер напусна Копа Италия когато отпадна от шампиона Наполи, въпреки че надигра противника си и това бе отбелязано от Антонио Конте след мача. Кристиан Ериксен изглежда пое големи отговорности в тима и Конте ще може да гради около него.

Сампдория преживя труден период след като през последните два месеца на различни играчи беше открита диагнозата Ковид 19. 16-ата позиция в класирането принуждава тима да рискува за точки, тъй като опасността е близо. 

Откъм състави, очаква се Интер да заложи на схемата 3-4-1-2, която беше използвана срещу Наполи, с разликата, че Алексис Санчес може да загуби мястото си заради слабото последно представяне. Алекс Ферари е с контузия при гостите, докато Виера и Екдал се върнаха към груповите тренировки с тима и може да участват.

Интер спечели последните 5 мача със Сампдория във всички турнири. Домакините нямат загуба в последните 8 мача пред своя публика в Серия А.

Прогноза: Интер - Сампдория 2:1

 

Аталанта - Сасуоло
Дата: 21.06.2020 г.
Час: 20:30 ч.

Аталанта показа формата на сезона преди паузата, като точно се класира на исторически първи четвърт-финал в Шампионска лига в историята си, и след това разби Лече със 7:2 в Серия А. 

Сасуоло се намира в средата на класирането и спечели 13 точки в последните 7 кръга. Гостите обаче имат проблеми когато не играят пред своята публика този сезон. С оглед решението сезонът да се доиграе без фенове по трибуните, това може и да помогне на Сасуоло до края.

Откъм състави, Аталанта е в пълна готовност, докато при гостите Филипо Романя ще пропусне остатъка от сезона, Алесандро Трипалдели е с травма, а Кирикеш е под въпрос.

Аталанта спечели последните 6 мача срещу Сасуоло във всички турнири. В последните 4 поред домакините вкараха поне по 3 гола, което се очаква и тук.

Прогноза: Аталанта - Сасуоло 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
245