Юве ще спечели Копа Италия над Наполи


И. Ангелов

Юве ще спечели Копа Италия над Наполи

Наполи - Ювентус
Стадион: Щадио Олимпико, Рим
Дата: 17.06.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Рекорден 122-ри гол за Наполи от Дрис Мертенс помогна на домакините да се класират на финала в Копа Италия, където надеждата е отново нападателя с повишено самочувствие да надделее над звездната листа с играчи на противника.

Ювентус ще се опита да спечели своята четвърта Купа на Италия за последните 5 сезона, която ще е общо 14-та в историята на клуба. С 3 победи в последните 5 мача с Наполи, "старата госпожа" ще е уверена, че ще победи в Рим. 

В съставите на двата отбора новините са както следва. При символичния домакин Давид Оспина е с наказание и на врата ще видим Алекс Мерет. С контузии финалната среща пропускат Кевин Малкюй и Костас Манолас. Така вероятно Никола Максимович и Калиду Кулибали ще заемат сърцето на защитата.

При Ювентус голям липсващ ще бъде Джорджио Киелини в защитата, а в нападение с травма ще липсва и Гонзало Игуаин. Така Де Лихт и Бонучи ще са двамата централни бранители пред вратаря Буфон. 

Ювентус не загуби 11 от последните 12 мача в Копа Италия. Кристиано Роналдо експериментира с нова позиция на върха на постройката на Сари, който иска да намери начин да постави португалеца в игра заедно с Пауло Дибала. Опитът и по-голямата класа са на страната на символичния гост, който се очаква да успее в случая.

Прогноза: Наполи - Ювентус 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Маурисио Сари)
 
Буфон
   
Бонучи
Лихт
Данило
Сандро
Бентанкур
Пянич
Матуиди
Дибала
Роналдо
Коста
Инсине
Мертенс
Калехон
Жиелински
Деме
Руис
Руи
Лоренцо
Кулибали
Максимович
   
Мерет
 
Наполи (Дженаро Гатузо)

Обоснована прогноза: Наполи - Ювентус 1:2

  Сподели
319