Барселона предложила за Тонали 65 млн. и още двама


Н. Гавазов

Барселона предложила за Тонали 65 млн. и още двама

Президентът на Бреша Масимо Челини коментира интереса от различни европейски клубове към 20-годишния италиански халф Сандро Тонали.

"Тонали има свои амбиции, цели и семейство, по-специално майката играе огромна роля за него. Президентът на ПСЖ би искал Сандро да играе в Париж. Той ми писа днес, но Тонали не иска да замине за Франция. Предпочита да отиде в Интер или Ювентус.

Президентът на Наполи ми предложи 40 милиона евро, Фиорентина е готова да направи предложение, но съдбата му е почти решена. Преди пандемията с коронавирус Барселона повиши офертата си до 65 милиона евро плюс две много интересни момчета на цена от 7.5 милиона евро всеки, един от тях е флангови защитник. Вярвам, че лидерите на каталунците получиха отговор, който не им харесва. При това не от Тонали.

Сандро е дете, което светва веднага щом види топката. На терена го видях как прави впечатляващи неща. Той има много точен пас от 40 метра, късите и дългите пасове са силните му страни, а в тройката на полузащитниците  може да играе на всяка позиция.

Що се отнася до личните му качества, той се жертва в името на отбора. Преди да бъде прекратено първенството, Тонали скри възпаление от мен и искаше да помогне на другарите си. Когато разбрахме това, трябваше да го спрем със сила“, заяви Челини.

  Сподели
167