Братът на Игуаин: Гонсало не е избягал от Италия


Н. Гавазов

Братът на Игуаин: Гонсало не е избягал от Италия

Братът на Гонсало Игуаин защити играча на Ювентус. Аржентинският нападател на "бианконерите"  отлетя вкъщи заради тежко заболяване на майка си, въпреки карантинните мерки в Италия поради пандемията от  коронавирус.

"В момента майка ни се бори с рака. Мисля, че всички разбират към кого е адресирано това послание. Гонсало отлетя за Аржентина след личната поръчка на клуба, той има потвърждение за отрицателен резултат за коронавирус. Сега той наблюдава карантината. Не е избягал - трябва да бъде с майка си", заяви Николо.

Освен Игуаин, Ювентус позволи на още четирима играчи да напуснат Италия - крилото Дъглас Коща, халфовете Сами Кедира и Родриго Бентанкур, както и на нападателя Кристиано Роналдо, който се намира в Мадейра.

Напомняме, че в Ювентус бяха потвърдени три случая на болестта COVID-19 - с бранителя Даниеле Ругани, полузащитника Блез Матюиди и нападателя Пауло Дибала. В Серия А вирусът бе потвърден при шестима футболисти на Сампдория, трима футболисти на Фиорентина и полузащитника на Верона Матиа Закани.

Поради пандемията от коронавирус, италианското първенство бе спряно за неопределено време.

  Сподели
296