Интер продължи със срамното си представяне в Серия А (видео)


Л. Михайлов

Интер продължи със срамното си представяне в Серия А (видео)

Шампионът Интер отново загуби под ръководството на Рафа Бенитес този път от Киево с 1:2 като гост. Този пореден провал смъкна "нерадзурите" на 6-та позиция с равен брой точки със седмия Палермо.

"Летящите магарета" мотивирани от слабата форма на именития си противник, още от самото начало започнаха да атакуват вратата на Лука Кастелаци, който се намеси решаващо в петата минута след изстрел на Сирил Тереау. Малко по-късно гостите имаха чудесна възможност да поведат чрез Горан Пандев, който успя да преодолее стража Стефано Сотентино, но шутът му нацели страничната греда.

В 30-ата минута голмайсторът на Киево Серджио Пелисиер се възползва по-най добрия начин от центрирана в наказателното поле топка, отправяйки я неспасяемо към вратата на шампиона за 1:0. Футболистите на Рафа Бенитес пробваха бързо да неутрализират отрицателния резултат, но вместо това Пелисиер отново имаше шанс да отбележи.

През втората част домакините продължиха да играят открито въпреки удобния за тях резултат и създадоха няколко сериозни опасности пред Кастелаци. В 66-ата минута удар на Желсон Фернандеш профуча на сантиметри от вратата на "нерадзурите". Така се стигна и до 82-ата минута, когато Давиде Москардели удвои след като се възползва от лошото подреждане на защитата на гостите. Секунди преди края Самуел Ето'о вкара почетно попадение, което разбира се бе без значение за изхода на мача. След тази поредна загуба Интер вече изостава на 9 точки зад лидера и вечния съперник Милан.

Видео: Тук

  Сподели
141