Анонс на 24-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 24-ти кръг от Серия А

Лече - СПАЛ 2013
Дата: 15.02.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Лече неочаквано спечели на гости на Наполи като вкара 3 гола и получи само 2, с което постижение тимът застана на 7 точки над противника си от този кръг, който се намира на дъното на класирането в Серия А. 

Спал има 5 загуби в последните 6 кръга и последно загуби от Сасуоло пред своята публика, което доведе и до раздяла с наставника Семпличи, който бе заменен от Луиджи ди Биаджо. 

Двата тима имат проблеми с липсващи играчи, като при домакините с контузии са Фариас, Тачсидис, Габриел, Бабакар и Мечариоло. За гостите аут са Дабо, Д'Алесандро и Чери. Очаква се да видим различна формация и може би титулярна 11-ка от Спал.

Лече може да постигне трета поредна победа в лигата, и ако новото управление на Спал не покаже драстично подобрение, това ще стане факт.

Прогноза: Лече - СПАЛ 2013 1:0

 

Болоня - Дженоа
Дата: 15.02.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Болоня се намира в прекрасна форма и в последния кръг постигна трета поредна победа в първенството. Това покачи тима до седмата позиция, а добрият резултат бе на гости на Рома на "Олимпико" през последната седмица.

Дженоа показва бавно подобрение. В последните седмици, след като претърпя две загуби, тимът надгради с два равни и последно дори победи Каляри. Все пак 18-ата позиция за момента е факт със само 19 събрани точки за сезона.

Откъм състави, при домакините след наказание се връща Андреа Поли, който ще замени Сориано в средата. Дайкс, Сантандер, Медел, Сансоне и Крейци са с контузии. При гостите Валон Бехрами се връща от наказание, но с такова е Кристиан Ромеро. С травми ще липсват Лерагер и Джилионе.

Дженоа няма победа в последните 21 мача като гост в Серия А. Болоня спечели последните 3 кръга, вкарвайки поне по 2 пъти и се очаква формата да продължи.

Прогноза: Болоня - Дженоа 2:0

 

Аталанта - Рома
Дата: 15.02.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Рома има 4 загуби в последните 6 кръга и новата година не започва перфектно. Петата позиция на тима е висока за нивото на представянията в последните седмици, поради което е критично необходимо подобрение.

Аталанта блести през целия сезон и се намира в челната четворка. Проблеми в състава няма и всички имена в състава са здрави. Мартин де Роон също се връща от наказание. 

При гостите Кристанте е наказан, а контузени са Миранте, Дзаниоло, Дзапакоста и Диауара.

В последните 4 мача между тези отбори Аталанта вкара поне по 2 гола на Рома неизменно. Аталанта избегна загубата от Рома в 9 от последните 10 мача между клубовете. Рома вкара поне по 2 гола в последните си 3 гостувания, а Аталанта вкара поне по толкова в последните 3 кръга. Очаква се вълнуваща битка на терена от два атакуващи отбора, както и доста голове.

Прогноза: Аталанта - Рома 3:2

 

Удинезе - Верона
Дата: 16.02.2020 г.
Час: 13:30 ч.

Удинезе няма победа в последните 5 кръга от Серия А, като и загуби 3 пъти. Така с 25 точки тимът е близо до опасната зона, но и на разстояние за момента. Ако последната форма бъде задържана, притесненията ще се появят бързо.

Верона се намира на впечатляващ поход от осем кръга без загуба, което включва изненадваща победа над Ювентус миналия уикенд. За тази форма помага и перфектното здраве, което позволява на всички играчи да вземат участие когато е необходимо.

При домакините проблемите в състава също са малко и само Самир е с контузия. Удинезе има добър рекорд в последните 4 мача с Верона, защото в тях не допусна гол. Удинезе няма загуба в последните 6 мача между тези отбори. Последните представяния сочат, че това може да се промени тук.

Прогноза: Удинезе - Верона 1:2

 

Сампдория - Фиорентина
Дата: 16.02.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Тези два отбора се делят от две точки между 14-та и 16-та позиция в таблицата на Серия А. И двата отбора имат по две загуби, равенство и победа в последните 4 кръга, като и двата клуба са водени от мениджъри, които избягват рисковата игра и действат по-комфортно без топка.

По всичко личи, че ще гледаме един не особено блестящ двубой между два равнопоставени състава, като изненади не се очакват. 

Откъм състави, при домакините Албин Екдал е наказан, а с контузия са Ферари, Янкто и Депаоли. Рибери, Дънкан и Куаме са с проблеми при гостите. 

Прогноза: Сампдория - Фиорентина 0:0

 

Сасуоло - Парма
Дата: 16.02.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло натрупа 3 победи в последните 4 кръга и не загуби нито веднъж. Наскоро тимът победи и Рома с 4:2, което повиши увереността на 12-ят в класирането. 

Формата на Парма е противоречива в новата календарна година, като постоянство липсва в каквато и да е насока. Това може да идва и от проблемите с контузени играчи, като сега отново ще липсват Жервиньо, Инглезе, Карамо, Граси и Сепе. Новите попълнения Раду и Джанлука Капрари вероятно ще стартират поради кризата с липсващи имена.

При домакините с проблем е само Кирикеш. Поради това и се очаква формата на Сасуоло да продължи.

Прогноза: Сасуоло - Парма 2:1

 

Каляри - Наполи
Дата: 16.02.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Каляри през втората половина на сезона е коренно противоположен в представянията си, в сравнение с първата половина от кампанията. След като се държа близо до челните позиции миналата година, сега тимът няма победа в 10 поредни кръга и пропадна до 8-ата позиция.

Наполи се намира на 2 точки зад противника си, но представянията на този отбор също са далеч от обичайните нива. Последната загуба от Лече пред собствена публика потвърждава това, а намирането на обяснение е трудно.

В съставите на двата тима няма много проблеми. При домакините Наинголан е наказан, а с травми са Паволети, Рог и Фараго. Наполи не може да разчита на Малкюй и Гулам.

През седмицата в полуфиналите на Копа Италия Наполи надви Интер минимално, което ще повиши увереността в състава. В 7 от последните 8 мача на гости на Каляри тимът не допусна гол. Статистиката за Наполи като гост на Каляри сочи 4 поредни победи, което трябва да тревожи домакините.

Прогноза: Каляри - Наполи 0:2

 

Милан - Торино
Дата: 17.02.2020 г.
Час: 21:45 ч.

В последния кръг на Серия А Милан допусна тежък обрат в дербито с Интер, но през седмицата в Копа Италия срещу Ювентус тимът постигна равенство, което ще даде шанс на тима да спечели място на финала.

Торино загуби последните 4 кръга в лигата и психиката в състава не е на ниво. През последния уикенд Армандо Идзо бе изгонен и сега е с наказание, но здравето при гостите е перфектно.

Милан вероятно ще заложи на същия отбор от последната седмица, като Билиа и Дуарте продължават да лекуват травми. 

Милан няма загуба в последните си 5 домакинства в Серия А. Торо загуби 4 поредни мача. Очаква се успех за домакините тук.

Прогноза: Милан - Торино 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
218