Ювентус е готов да продаде Рамзи през лятото


Н. Гавазов

Ювентус е готов да продаде Рамзи през лятото

Ювентус планира да се отърве от халфа Аарън Рамзи през лятото.

Напомняме, че миналото лято Арсенал оттегли предложението си към Рамзи за  нов договор, считайки разширяването на сътрудничеството с Аарън икономически неразумно.

Така Рамзи подписа договор с Ювентус още през февруари 2019 г., но когато пристигна като свободен агент в Торино, той установи, че в тима е извършена треньорска смяна и сега отборът се ръководи не от Масимилиано Алегри, а от Маурицио Сари.

На всичкото отгоре  29-годишният играч от националния отбор на Уелс не можа да се сработи със Сари. Аарон изигра само 19 мача за Ювентус във всички турнири и отбеляза два гола, след като успя да посети лазарета.

Според Tuttosport, шампионите от Серия А планират да изкарат пари от Рамзи, като продадат играча, с когото подписаха преди година. Приблизително същото, както направиха с Емре Джан, изпращайки  бившия халф на Ливърпул под наем в Борусия Дортмунд със задължението за обратно изкупуване.

Наличието на Рамзи за трансфер няма да остане незабелязано от клубовете от Висшата лига - малко от останалите други клубове  ще могат да осигурят заплатата на Аарон от 400 хиляди паунда седмично.

  Сподели
100