Анонс на 23-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 23-ти кръг от Серия А

Рома - Болоня
Дата: 07.02.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Рома загуби неочаквано от Сасуоло с 4:2 в последния кръг, и в процеса бе наказан и най-креативният играч на гостите тогава. Преди потенциалната трудна среща с Аталанта в следващия кръг, този мач се очертава като важен за "вълците".

Болоня се намира в добра форма с две поредни победи в лигата. В зимния прозорец тимът се подсили с нападателя Муса Бароу, но проблемите на тима са в по-голяма степен в дефанзивен план. 

Пелегрини е наказан за Рома в този кръг, а с травми ще липсват Дзапакоста, Дзаниоло и Диауара. При гостите с наказание е Андреа Поли, а с травми са Дайкс, Крейци, Медел, Сансоне и Сантандер. 

Рома спечели последните 3 домакинства срещу Болоня във всички турнири. В по-ранната среща от сезона между тези отбори "вълците" спечелиха с късен гол на Джеко.

Прогноза: Рома - Болоня 2:1

 

Фиорентина - Аталанта
Дата: 08.02.2020 г.
Час: 16:00 ч.

След 4 кръга без загуба Фиорентина очаквано се предаде пред Ювентус с 3:0 в последния кръг. Сега противникът е отборът, който вкарва най-много голове и задачата не е много по-лесна за домакините.

След изключителната победа със 7 гола над Торино, в последния кръг Аталанта прие Дженоа за 2:2 пред своята публика. Гостите тук обаче имат да отмъщават за отпадането от Копа Италия именно срещу Фиорентина преди месец.

Рибери продължава да липсва за домакините, редом с Дънкан и Куаме. При гостите само Де Роон е наказан.

Фиорентина няма загуба в последните 19 срещи с Аталанта у дома. Аталанта няма загуба в 16 от последните 17 мача, в които бе гост в лигата. Очаква се обаче гостуващият тим да вземе победата.

Прогноза: Фиорентина - Аталанта 1:3

 

Торино - Сампдория
Дата: 08.02.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Торино се намира в покъртителна форма. След загубата със 7:0 от Аталанта, тимът получи погром с 4:0 от Лече и това доведе до раздяла с наставника Валтер Мадзари. Сега начело е Морено Лонго, който има тежката задача да възвърне самочувствието на домакините.

Сампдория не се намира в много по-цветущо състояние, след като в последните 3 кръга загуби от Лацио, където получи 5 гола, и от Наполи, получавайки 4. 

Торо загуби последните 3 кръга в лигата и в тях получи поне по 2 гола. В последните 5 мача между тези отбори обаче Торино бе по-добрият отбор и не загуби нито веднъж. Предстои да видим настроението с новия мениджър на тима.

Прогноза: Торино - Сампдория 1:1

 

СПАЛ 2013 - Сасуоло
Дата: 09.02.2020 г.
Час: 13:30 ч.

Спал има 4 загуби в последните 5 кръга и последно отнесе пет гола от Лацио за да остане на последната позиция в Серия А. 

С две победи в последните 3 кръга и 0 загуби състоянието на Сасуоло е много по-добро в средата на таблицата. Освен това в последната седмица гостите надвиха Рома убедително и ще искат да надградят над това представяне.

Откъм състави, новото попълнение на Спал Лукас Кастро вероятно ще продължи в средата на терена след дебюта си последния кръг. Андреа Петаня се връща от наказание и също ще стартира, а само Марко Д'Алесандро е с контузия. При Сасуоло с проблеми е само Влад Кирикеш.

Спал загуби последните си 3 домакинства в лигата. Сасуоло няма загуба в последните 5 мача между тези отбори във всички турнири.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Сасуоло 0:1

 

Дженоа - Каляри
Дата: 09.02.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Дженоа успя с малко късмет да вземе точка от Аталанта в Бергамо след 2:2, и след двете си поредни загуби надгради с два равни, които все пак държат тима в най-високата позиция от изпадащите места.

Каляри продължава да разочарова на фона на началото на сезона, и последно получи късен гол за равенство с Парма. Квалификация за Лига Европа все още е реалност за тима, но за това ще трябва да видим представяния от първата половина на сезона.

В двата състава има някои проблеми. При домакините наказани са Ромеро и Бехрами, а Лерагер е с травма. При гостите наказан е Сигарини, докато с контузии са Паволети, Чери, Рог и Чепители.

В 10 от последните 11 кръга в Серия А Каляри допусна поне по 2 гола. Дженоа обаче няма победа в 12 от последните 13 мача в лигата.

Прогноза: Дженоа - Каляри 2:2

 

Наполи - Лече
Дата: 09.02.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Наполи положи доста усилия, но успя да достигне за първи път до две поредни победи в лигата при Дженаро Гатузо. След трите загуби при пристигането му, сега освен добрите резултати, позитивни новини идват и от лазарета на отбора.

Лече загуби 4 пъти в последните 6 кръга, но последно победи разочароващият Торино с 4 гола и повиши увереността си на 17-ата позиция. Това бе първа победа у дома и повторение на резултата срещу Наполи е трудно предвидим.

Откъм състави, при домакините Калиду Кулибали се връща в защитата и Алан отново е на линия за срещата. Елмас е с наказание, а Малкюй и Гулам ще продължат да лекуват травми.

При гостите наказан е Бабакар, а контузени - Тачсидис, Габриел, Фариас и Мекариело. 

Срещу Лече, Наполи спечели последните си 4 домакинства във всички турнири. В последните си 3 гостувания Лече не успя да вкара гол в лигата. Тези срещи бяха и загубени. Очаква се труден двубой за гостуващия отбор тук.

Прогноза: Наполи - Лече 3:0

 

Бреша - Удинезе
Дата: 09.02.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Бреша има 4 загуби в последните 5 кръга и отново променя ръководството си. Диего Лопес пое щафетата от Еугенио Корини и тимът продължава да се намира близо до дъното. 

Удинезе не се представи убедително в загубата от Интер с 2:0, а последните 3 кръга видяхме само загуби и формата на тима се загуби. Това е странно защото здравето в състава е близо до перфектното.

Удинезе загуби 5 от последните си 6 мача на гости в Серия А. Последните 3 гостувания в Бреша обаче бяха спечелени от гостите. Бреша няма успех в последните 7 кръга и е аутсайдер в двойката.

Прогноза: Бреша - Удинезе 0:1

 

Парма - Лацио
Дата: 09.02.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Тук се срещат два тима с доста проблеми, които обаче се намират високо в класирането. В последния кръг Парма успя в последната секунда да достигне равенство с Каляри, като формата в последните седмици на седмият в таблицата е противоречива.

Лацио държи трето място, но след изумителната си поредица от победи по-рано, сега равенствата са 2 в последните 3 кръга. 

Откъм състави, контузени при домакините са Жервиньо, Кулушевски, Карамо, Инглезе, Граси и Сепе, докато при гостите с травми са Кореа, Лукаку и Каталди, а с наказания ще липсват ключовите Милинкович-Савич и Раду.

Лацио няма загуба в 17 кръга в Серия А. В последните 3 мача между тези противници Лацио спечели във всички турнири с Парма, като вкара и поне по 2 гола.

Прогноза: Парма - Лацио 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
230