Анонс на 22-ри кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 22-ри кръг от Серия А

Болоня - Бреша
Дата: 01.02.2020 г.
Час: 16:00 ч.

След три кръга, в които победата убягваше, Болоня успя да се справи със Спал в последния кръг и да се върне към победите. 

Бреша има 4 загуби в последните 6 кръга и държи последната позиция в класирането. Тимът не може да разчита на наказания Марио Балотели, който е ключът към по-добрите представяния.

При домакините Томиясу е наказан, а контузени са Дайкс, Крейци, Медел и Денсуил. Матиа Бани и Никола Сансоне се връщат от наказание за да стартират.

Прогноза: Болоня - Бреша 1:0

 

Каляри - Парма
Дата: 01.02.2020 г.
Час: 19:00 ч.

След 4 загуби и равенство се очакваше Каляри да се провали срещу Интер, но изненадващо в неделя бе постигнато равенство, което може да приповдигне духа на пропадащия в последните седмици Каляри. 

Все още домакините държат 6-та позиция, но тук срещат директния съперник от 7-мото място Парма, която в последния кръг се справи с Удинезе с 2:0.

И двата тима имат някои проблеми с липсващи играчи. При домакините Рог, Сери, Чепители и Паволети са аут, а при гостите - Сепе, Кулушевски, Карамо, Жервиньо, Граси и Инглезе. 

Каляри допусна поне по 2 пъти във вратата си в последните 5 свои домакинства в Серия А. Каляри няма победа в 7 кръга и предстои да видим какво ще е състоянието след резултата с Интер.

Прогноза: Каляри - Парма 2:1

 

Сасуоло - Рома
Дата: 01.02.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Сасуоло се представи добре в последния кръг когато рано в срещата със Сампдория остана с човек по-малко, но въпреки ситуацията си постигна равенство без голове. Ситуацията с контузените обаче не се подобрява особено.

Рома се раздели с Лацио при 1:1 в римското дерби, което е прекрасно постижение срещу отбора в най-добра форма в Серия А. Очаква се да видим същата постройка от гостите в този мач, като Мкхитарян, Дзаниоло, Диауара и Дзапакоста остават контузени.

При домакините наказан е Федерико Пелузо, а с травми пропускат Кирикеш, Дефрел, Ферари и Дънкан. 

Рома избегна загубата в 13 от последните 14 кръга като гост в Италия. Очаква се "вълците" да продължат добрата форма.

Прогноза: Сасуоло - Рома 1:2

 

Лацио - СПАЛ 2013
Дата: 02.02.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио се намираше в историческа поредица от победи преди да срещне Рома в последната седмица и да бъде надигран. Все пак тимът показа характер за да достигне равенство и сега серията без загуба ще продължи. 

Спал се намира на 18-ата позиция в таблицата, и в последните 4 кръга загуби 3 пъти. Изненадващо в тази серия тимът надви страшилището Аталанта, но битката за оцеляване продължава.

Откъм състави, Лацио ще разчита на обичайната си постройка, след като травми продължават да лекуват Лукаку, Марусич и Каталди. При гостите Петаня и Валоти са с наказания, докато Фарес и Д'Алесандро са с контузии.

В 7 от последните си 8 домакинства Лацио вкара поне по 3 гола на противниците си в Серия А. Последните 6 домакинства бяха спечелени и именно това се очаква и в този случай.

Прогноза: Лацио - СПАЛ 2013 3:0

 

Аталанта - Дженоа
Дата: 02.02.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта вкара цели 7 гола на Торино в последния кръг и продължава да доказва, че е машина за попадения в настоящата кампания. 

Дженоа е близо до дъното, но след две поредни загуби в Серия А успя да постигне безголов равен на гости на Фиорентина, което може да се извлече като позитив. В състава контузени са Куаме, Лерагер и Сапата, а Касата е с наказание.

При домакините само Тимоти Кастане е с проблем, и ще видим типичната постройка за Аталанта. 

Дженоа няма победа в последните си 20 мача като гост в лигата. Вероятно домакините ще наложат темпо и контрол над играта, и в типичен стил ще достигнат до поредната порция голове.

Прогноза: Аталанта - Дженоа 3:0

 

Милан - Верона
Дата: 02.02.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Милан може би получава по-добри резултати, отколкото играта на тима предполага, но след равенство и три поредни победи след пристигането на Златан Ибрахимович, осмото място в класирането е налице. В момента обаче тимът се изправя срещу Верона в прекрасна форма.

Гостите имат 3 победи в последните 5 кръга и последно се справиха с 3:0 с Лече, без да допуснат удар към вратата си. Здравето в тима също е перфектно.

За разлика от своя гост, Милан не може да разчита на наказания Бенасер, а контузени са Дуарте, Билиа и Калабриа. 

Верона вкара поне по 2 пъти в 5 от последните 6 кръга на Серия А. Гостите нямат загуба от 5 кръга, и се очаква да са по-качественият отбор на терена.

Прогноза: Милан - Верона 0:1

 

Лече - Торино
Дата: 02.02.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Лече загуби 5 пъти в последните 6 кръга. В последния кръг срещу Верона тимът така и не стигна до точен удар, поради което някаква промяна е наложителна. 

Торино получи унижение в лицето на Аталанта след като загуби със 7:0 и след 3 загуби в последните 5 кръга заема 12-ата позиция. В допълнение тимът отпадна и от Копа Италия срещу Милан, където загуби в добавеното време.

Откъм състави, при домакините Кристиан Дел'Орко е наказан и ще липсва. Контузени са Шаков, вратарят Габриел, Калдерони и Фариас. Торо не може да разчита на Дзадза, Ансалди и Басели поради травми, а Идзо и Лукич са с наказания.

Лече се намира в лоша форма, което е удобна възможност за гостите да постигнат добър резултат.

Прогноза: Лече - Торино 1:2

 

Сампдория - Наполи
Дата: 03.02.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Сампдория не успя да се представи добре дори срещу 10 от Сасуоло в последния кръг, и с 20-те си точки през кампанията тимът стои опасно близо до местата на дъното. 

Наполи се намираше на поредица от три загуби и в последния кръг изненадващо успя да вземе три точки от лидера Ювентус, като разчиташе на здравата игра в защита. Проблемите на Дженаро Гатузо с контузени обаче продължават - Алан, Малкюй, Гулам, Кулибали, Максимович, Мертенс и Мерет.

При домакините Березински е наказан, а с травми са Барето, Ферари и Депаоли. Жулиан Чабот се връща от наказание и ще започне в защита. 

Прогноза: Сампдория - Наполи 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
235