Анонс на 21-ви кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 21-ви кръг от Серия А

СПАЛ 2013 - Болоня
Дата: 25.01.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Спал неочаквано спечели на гости на Аталанта в понеделник и това отново запали надеждите на тима за спасение. В момента домакините се намират на 18-та позиция в Серия А и само на 1 точка от Лече. 

Болоня постигна само равен срещу Верона в последния кръг. Гостите обаче имат много проблеми с липсващи играчи, след като контузени са Медел, Дайкс, Крайци и Денсуил. Матиа Бани и Никола Сансоне са с наказания и пропускат.

Спал не успя да спечели последните си 5 домакинства, но вероятно ще покаже ентусиазъм за поне точка в случая.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Болоня 1:0

 

Фиорентина - Дженоа
Дата: 25.01.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Фиорентина надигра категорично Наполи като гост в последния кръг, като във второто полувреме не допусна и удари по вратата си от противника в победата с 2:0. 

Дженоа заема последната позиция и има 4 загуби в последните 5 кръга. Представянето през второто полувреме срещу Рома в последния кръг беше сравнително позитивно и това трябва да се търси ако тимът мечтае за спасение все още.

Рибери остава дълготрайно аут за домакините, Далберт е наказан. Дженоа не може да разчита на наказан Касата и контузени Сапата, Куаме и Лерагер.

Дженоа няма победа в 19 кръга като гост в Серия А. В последните 6 мача между тези отбори на терена на домакините видяхме 5 равенства. Дженоа допусна поне по 2 гола в 8 от последните 10 кръга като гост.

Прогноза: Фиорентина - Дженоа 1:0

 

Торино - Аталанта
Дата: 25.01.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Аталанта вкара само 1 гол на Спал и загуби в понеделник вечер с 2:1, което беше изненадата на кръга. 

Торино поведе на Сасуоло и допусна пълен обрат във второто полувреме. Съставът има някои проблеми с наказанията на Ринкон и Аина, и контузиите на Ансалди, Дзадза и Басели. 

Аталанта няма никакви здравословни проблеми. Ханс Хатебур се върна от наказание и ще стартира, а Тимоти Кастане ще премине късен преглед преди срещата.

Аталанта няма загуба в 15 от последните 16 мача като гост в лигата. Торино обаче има добър рекорд когато посреща този съперник, и не загуби последните 7 домакинства срещу Аталанта.

Прогноза: Торино - Аталанта 1:2

 

Верона - Лече
Дата: 26.01.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня спря Верона в последния кръг след 1:1 като преди това домакините бяха постигнали поредни победи.

Лече се намираше на негативна поредица от 4 загуби, но в последния кръг прие Интер и спечели точка при 1:1. Само точка дели гостите от опасната зона на дъното, поради което концентрацията в този кръг трябва да е на необходимото ниво.

Лече обаче не успя да спечели в последните 6 кръга в Серия А, и домакините са фаворити в двубоя. Геройството срещу Интер може да е повдигнало увереността при гостите, което предстои да видим.

Прогноза: Верона - Лече 1:0

 

Парма - Удинезе
Дата: 26.01.2020 г.
Час: 16:00 ч.

В последните 3 кръга Парма очаквано загуби от Аталанта и Ювентус, но между тях се справи с Лече и не може да се говори за спад в представянето на тима. 

Удинезе беше на поход от три победи преди последния кръг, в който загуби от Милан. Нивото на тима се подобри в последните седмици, и гостите имат да отмъщават за по-ранния мач между двата отбора през сезона, който загубиха с 3:1. Сега и здравето е почти перфектно.

Жервиньо, Граси, Инглезе и Карамо са контузени при домакините. Парма обаче вкара поне по 2 гола на Удинезе в последните 3 мача между отборите.

Прогноза: Парма - Удинезе 2:1

 

Сампдория - Сасуоло
Дата: 26.01.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория и Сасуоло се намират на 16-ата и 15-ата позиции в класирането, съответно. Домакините се представят противоречиво в последните седмици и не намират постоянство в кампанията. Последната загуба от Лацио с 5:1 беше унизително представяне.

Сасуоло се намираше на негативна поредица от 3 загуби преди последния кръг, когато победи Торино с 2:1. 

Юлиян Чабот е наказан за домакините и в защита вероятно ще се появи Лоренцо Тонели. Барето, Ферари и Депаоли пропускат с контузии. При гостите проблеми имат Дънкан, Дефрел, Кирикеш и Сантос.

Прогноза: Сампдория - Сасуоло 1:1

 

Рома - Лацио
Дата: 26.01.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Двата римски отбора бяха елиминирани през седмицата от Копа Италия. Остава битката в първенството, където Лацио е трети с 45 точки, а Рома заема четвъртото място с 38 пункта. Формата и на двата отбора този сезон обаче е добра.

В "домакинството" на Лацио по-рано през сезона двата тима бяха равни, а сега тимът се определя като фаворит на "Олимпико" поради историческата си форма. Освен това здравето при гостите е по-добро.

Рома не може да разчита на Мкхитарян, Дзапакоста, Дзаниоло, Пасторе, Сантон, Диауара и Пероти. В сряда Диауара скъса менискус и ще отсъства няколко месеца. Александър Коларов се връща от наказание и ще участва тук.

При Лацио Сенад Лулич се връща от наказание и ще застане на левия фланг, докато Кореа се връща на върха след контузията си. Лукаку, Марусич и Каталди ще лекуват проблеми.

Лацио спечели последните 11 кръга в Серия А. В 13 от последните 14 кръга тимът вкара поне по 2 гола. Рома обаче вкара поне по 2 пъти на Лацио в 6 от последните 7 мача, в които бе домакинът на терена.

Прогноза: Рома - Лацио 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
258