Анонс на 20-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 20-ти кръг от Серия А

Лацио - Сампдория
Дата: 18.01.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио спечели 10 поредни срещи в Серия А за първи път в историята си, след като късен гол на Чиро Имобиле доведе до десетия успех, който беше над Наполи миналата събота. 

Сампдория също спечели последния уикенд, над Бреша с 5:1 и това беше важен успех в битката в долната половина на таблицата. В тима има доста проблеми с контузени играчи - Барето, Ферари, Рамирес, Депаоли и Бертолачи. Омар Коли се връща от наказание обаче и ще започне в защита. Джейсон Мурило напусна клуба и замина под наем в Селта Виго през седмицата.

Лацио вероятно ще направи една промяна в състава си, заради наказанието на Сенад Лулич. Контузени остават Лукаку, Вавро и Марусич.

В последните 7 мача между тези отбори Лацио вкара поне по 2 пъти на Сампдория. Това се очаква и в случая за фаворитите.

Прогноза: Лацио - Сампдория 3:0

 

Сасуоло - Торино
Дата: 18.01.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Сасуоло загуби с 3:0 в Удинезе миналата седмица, и за цялата среща успя да отправи само 3 точни удара, при по-голямо владение на топката в срещата. Загубата е трета поредна в лигата и тимът стои опасно близо до дъното със своите 19 точки.

Торино спечели срещата си с Болоня с единствения си точен удар в мача, като разчиташе на изключителния Сиригу на вратата повече, отколкото на своите нападатели.

Откъм състави, Доменико Берарди е наказан за домакините и това ще е голям проблем, а контузени са още Сантос, Кирикеш и Дефрел. Лянко, Ансалди и Базели са с травми при гостите.

Сасуоло направи 5 равенства с Торино в последните 5 домакинства срещу този съперник. Но Торо няма загуба в последните си 10 мача на гости на този опонент.

Прогноза: Сасуоло - Торино 0:1

 

Наполи - Фиорентина
Дата: 18.01.2020 г.
Час: 21:45 ч.

В последния кръг Наполи направи втора поредна загуба след индивидуална грешка, и Дженаро Гатузо ще се надява да е възстановил малко от увереността през седмицата, когато победи Перуджа в Копа Италия с 2:0. Проблемите с контузени в състава обаче са много.

Фиорентина също продължи към четвърт-финалите на купата след като се справи с Аталанта с 2:1. Последната събота тимът се справи и със Спал, а освен това проблеми в състава няма, извън дълготрайно липсващия Рибери.

Марио Руи е наказан за домакините, а с травми са още Гулам, Кулибали, Мертенс, Малкюй, Максимович и Мерет.

Наполи спечели 5 от последните 6 домакинства срещу Фиорентина, но отстъпва по форма в този момент. Наполи допусна поне по 2 гола в последните си 3 домакинства.

Прогноза: Наполи - Фиорентина 1:2

 

Милан - Удинезе
Дата: 19.01.2020 г.
Час: 13:30 ч.

След три кръга без успех Милан се върна към победите на гости на Каляри. Това съвпадна и вероятно неслучайно, с пълния дебют на Златан Ибрахимович отново за клуба, чието завръщане принуди Пиоли и да промени схемата на игра.

Удинезе се намираше в добра форма след 3 поредни победи в Серия А, но през седмицата Ювентус прегази този отбор и увереността понесе удар. Новините в лазарета обаче са добри и само Самир е с проблем.

Лео Дуарте и Рикардо Родригес са контузени за домакините. 

Милан направи 3 поредни домакински равенства. Удинезе спечели 3 кръга поред. Изглежда обаче формата на домакините ще се промени към добро.

Прогноза: Милан - Удинезе 2:1

 

Болоня - Верона
Дата: 19.01.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня не спечели в последните два кръга въпреки факта, че доминираше във владението на топката и положенията пред вратата на съперника. В последния кръг тимът трябваше да спечели, но загуби от единствения удар на Торино и много изяви на вратаря на съперника.

Болоня няма суха мрежа в последните си 14 срещи, което е добра новина за гостите от Верона, които в последните 4 кръга вкараха поне по 2 гола на противниците си. За това помага и липсата на контузени играчи напоследък, извън Даниел Беса. Болоня не може да разчита на Дайкс, Крайци, Медел и Денсуил. 

Очаква се домакините отново да доминират в играта, но формата на гостите е на ниво.

Прогноза: Болоня - Верона 2:2

 

Бреша - Каляри
Дата: 19.01.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри изведнъж захвърли феноменалната форма от по-рано през сезона, с която стоеше близо до върха, и в последните 5 кръга загуби 4 пъти и не регистрира победа. Въпреки това тимът се задържа на шестата позиция към момента.

Бреша има 3 загуби в последнит 4 кръга и се намира на предпоследното място в класирането. Домакините обаче посрещат Тонали и Чистана в състава след наказание и това ще подобри състоянието им. Бисоли пропуска с наказание тук.

Каляри допусна поне по 2 гола в последните 8 кръга от Серия А. Бреша загуби 5 от последните 6 домакинства в лигата. С оглед формата на двата отбора се очаква равностоен двубой, който вероятно ще бъде решен от един момент.

Прогноза: Бреша - Каляри 0:1

 

Дженоа - Рома
Дата: 19.01.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Дженоа се намира на осемнадесетото място в класирането, като в последните 4 кръга загуби 3 пъти. Различният резултат бе победа над Сасуоло с 2:1, а в момента тимът приема петият в класирането.

Рома се намираше в добра форма, но в последните два кръга загуби последователно от Торино и Ювентус. Тези резултати обаче могат донякъде да се оправдаят от прекалено многото проблеми в състава от здравословен характер.

Коларов и Флоренци са наказани за гостите, а с контузии са Дзапакоста, Джаниоло, Пасторе, Сантон, Клуиверт и Мкхитарян. При домакините Кришито е с наказание, а с травми липсват Куаме и Лерагер. 

Рома няма загуба в 12 от последните 13 мача като гост в лигата. Дженоа не успя да спечели в 9 от последните 10 кръга.

Прогноза: Дженоа - Рома 0:1

 

Аталанта - СПАЛ 2013
Дата: 20.01.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Аталанта доминираше над Интер във второто полувреме на срещата между тези отбори в последния кръг, но достигна само до равен. През седмицата пък тимът отпадна от Копа Италия. 

Спал се намира на последната позиция в класирането и в последния кръг тимът успя да отправи само един удар по вратата на противника, което може би показва защо позицията на клуба е тази.

Спал загуби 9 от последните си 11 мача на гости в лигата. Аталанта вкара поне по 2 гола в 10 от последните 12 кръга. Последните 3 домакинства на Аталанта бяха победни.

Прогноза: Аталанта - СПАЛ 2013 4:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
353