Конте: Не пуснах Санчес, но не съм луд


И. Ангелов

Конте: Не пуснах Санчес, но не съм луд

Мениджърът на Интер Антонио Конте не беше щастлив когато беше разпитан от репортери след вчерашното равенство в Серия А с Аталанта 1:1. Интер можеше и да загуби, но спаси късна дузпа, а завърналият се от контузия Алексис Санчес не се появи в игра. Нападателят е под наем от Манчестър Юнайтед, но изигра само 4 мача до момента.

"Говорите за Санчес - е, господа, играчите трябва да са здрави, за да играят. Аз не съм луд. Не съм малоумен и не искам да наранявам себе си. Аз вярвам, че едно плюс едно е равно на две. Ако искате да изкарате едно плюс едно - пет...

"Ако оставя човек извън отбора, това е заради някаква причина. Не е защото искам да си направя харакири, или защото съм луд. Посрещнах този мач с много липсващи ключови играчи. Аталанта са интензивни, имат много физическа сила. Ние направихме всичко, което можахме за да опитаме да спечелим. Момчетата са изключителни.

"Днес Николо Барела беше наказан, Матиас Весино имаше проблем в прасеца. Опитвам да върна Санчес във форма, и по мое мнение даваме всичко в трудна ситуация."

 

  Сподели
314