Анонс на 19-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 19-ти кръг от Серия А

Каляри - Милан
Дата: 11.01.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Милан бе задържан за 0:0 срещу Сампдория в завръщането на Златан Ибрахимович, и така тимът страда в средата на таблицата в момента.

След впечатляващата първа половина от сезона Каляри също влоши състоянието си и загуби 3 от последните 6 мача, което включва и понеделнишкия погром от Ювентус с 4:0. Домакините все още държат шестата позиция в таблицата, и Милан е подходящ противник за обръщане на резултатите.

Милан няма загуба в 29 от последните 30 мача с Каляри. Гостите обаче не вкараха гол в последните си 3 мача. Каляри загуби последните си 3 мача, но у дома формата е добра с 5 победи от последните 6 мача.

Прогноза: Каляри - Милан 2:1

 

Лацио - Наполи
Дата: 11.01.2020 г.
Час: 19:00 ч.

В последния кръг Лацио постигна отново победа в добавеното време, този път срещу Бреша, но успехът означаваше клубен рекорд от 9 поредни победи в лигата. Тази форма постави тима точно зад Интер и Ювентус в класирането, но вероятно върхът все още е далеч за този клуб.

В противоположна форма се намира Наполи при Дженаро Гатузо. Неговото назначаване не доведе до желания ефект и от лоша форма при Карло Анчелоти нещата се влошиха допълнително. В последния кръг тимът загуби от Интер у дома, което не се беше случвало от 1997 година.

Откъм състави, Лукаку е контузен за домакините, а Пароло е с наказание. При гостите с проблеми са Малкюй, Гулам, Кулибали, Максимович и Мертенс. 

Лацио вкара поне по 2 гола в последните 12 кръга от Серия А. Наполи обаче спечели последните си 5 мача с Лацио във всички турнири. В 8 от последните 9 между тези отбори Наполи вкара поне по 2 пъти.В момента обаче Наполи няма победа в 9 от последните 10 кръга и тази статистика трябва да се промени.

Прогноза: Лацио - Наполи 2:0

 

Фиорентина - СПАЛ 2013
Дата: 12.01.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Джузепе Ячини започна начело на Фиорентина с равенство в Болоня. 

Спал загуби след като получи 2 гола от Верона у дома и така продължава да се държи за дъното на таблицата в Серия А.

Франк Рибери остава аут за домакините, и се предполага, че ще видим типичният състав без него. Това ще включва Марко Бенаси, който вкара в последния мач. 

Спал не може да разчита на наказания Томович и контузените Река, Д'Алесандро и Фарес.

Фиорентина няма победа в 18 от последните си 20 домакинства в лигата. Спал не успя да победи в 10 от последните си 11 мача в Серия А. Това са два състава с проблеми, които вероятно няма да предложат много голове.

Прогноза: Фиорентина - СПАЛ 2013 1:0

 

Удинезе - Сасуоло
Дата: 12.01.2020 г.
Час: 13:30 ч.

Удинезе се намира в подем и ще цели да постигне трета поредна победа в лигата. Предпоставките за това са освен формата, то и перфектното здравословно състояние на състава.

Сасуоло загуби в последните два кръга и стои на 14-ата позиция в класирането с влошена форма. Играта на тима обаче е малко по-добра от показаните резултати. 

В състава на гостите наказани са Доменико Берарди и Мануел Локатели. С травми аут са Сантос, Кирикеш и Дефрел. 

Сасуоло има добър рекорд с Удинезе и не загуби в 9 от последните 10 мача във всички турнири. Гостите вероятно ще владеят средата на терена, но без ключовия Берарди атаката ще се затруднява.

Прогноза: Удинезе - Сасуоло 0:0

 

Сампдория - Бреша
Дата: 12.01.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Сампдория гостуваше на Милан в последния кръг и излезе с точката при нулево равенство, което е важно постижение за шестнадесетата позиция в таблицата.

Бреша има 2 загуби в последните 3 кръга и се намира в опасната зона. Този сблъсък може да се категоризира като директна битка на дъното за оцеляване. 

Откъм състави, при домакините наказани са Депаоли и Колей. Контузии имат Ферари, Бертолачи и Барето. При гостите наказаните са отново двама - Тонали и Цистана, а Десена, Ндой и Донарума са с травми.

Сампдория не допусна гол в послендите 3 мача с Бреша във всички турнири. В последните 3 домакинства срещу Бреша, Сампдория вкара поне по 2 гола. 

Прогноза: Сампдория - Бреша 1:0

 

Торино - Болоня
Дата: 12.01.2020 г.
Час: 16:00 ч.

Торино започна гръмко новата година след като гостуваше на Рома и спечели с 2:0, което беше перфектен отговор на играчите след неочакваната загуба от Спал. 

Болоня се намира само на точка в класирането зад своя противник и държи десета позиция. Играта на отбора се състои в това да създава множество положения, като разочарованията идват от липсата на реализатори. 

От състава на домакините ще липсват контузените Лянко, Фалке, Едера и Басели. Дайкс и Крейци са с травми при гостите.

Очаква се и двата тима да вкарват голове в този двубой. Вероятно е да видим равностоен сблъсък от двата отбора, борещи се за класиране в горната половина.

Прогноза: Торино - Болоня 1:1

 

Верона - Дженоа
Дата: 12.01.2020 г.
Час: 19:00 ч.

Дженоа все още няма победа като гост този сезон. Надеждите са след победата над Сасуоло миналата седмица, инерцията да продължи и тук.

Верона стабилно се задържа в средата на таблицата за изненада на множество специалисти. Тимът разчита на солидна защита, която компенсира липсата на изявени нападатели.

В двата тима проблеми с контузени играчи почти липсват. Дженоа не успя да спечели последните си 18 мача като гост в лигата. Верона вкара поне по 2 гола в последните 3 кръга. 

Прогноза: Верона - Дженоа 1:0

 

Парма - Лече
Дата: 13.01.2020 г.
Час: 21:45 ч.

Парма загуби срамно последната среща с Аталанта, докато Лече получи късен гол и загуби пред своята публика от Удинезе.

Гостите имат 3 поредни загуби в Серия А и пропадат към опасността, като от състава сега липсват контузените Калдерони и Майер.

При домакините наказан е Барила, с травми са Корнелиус, Карамо и Жервиньо.

Разликата в представянията на тези отбори в кампанията е огромна, но гостите наближават битка за оцеляване и това трябва да ги мотивира.

Прогноза: Парма - Лече 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
277