Анонс на 17-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 17-ти кръг от Серия А

Удинезе - Каляри
Дата: 21.12.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе се намира на 17-ата позиция в таблицата, а в последната си среща очаквано бе надигран категорично от Ювентус, въпреки че стигна до гол за 3:1. С 3 загуби в последните 4 кръга нещата не изглеждат добре за домакините преди старта на този мач.

Каляри се държи в топ 5 и последно загуби късно срещу Лацио с 2:1. Противникът тук е подходящ за възвръщане към добрите резултати. Листата с контузени обаче е дълга - Крано, Паволети, Чепители, Бирса и Кастро, а към тях наказани са още Нандез и Олсен.

Каляри допусна поне по 2 гола в последните си 5 мача в лигата. Гостите нямат загуба в последните 8 кръга извън дома, обаче.

Удинезе има добър рекорд срещу този противник - в 5 от последните 6 мача у дома тимът вкара поне по 2 гола на Каляри. В последните 10 домакинства, Удинезе не загуби 9 пъти от Каляри.

Прогноза: Удинезе - Каляри 2:2

 

Торино - СПАЛ 2013
Дата: 21.12.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Торино се намираше в поредица от 2 победи и в последния кръг водеше с 3 гола срещу Верона, но допусна 3:3. Това е нещо, което задължително трябва да се поправи срещу последния в класирането.

Спал се намира на негативен поход от три загуби. Последно Рома се разправи с опашкаря с 3:1. Ферес, Реца и Д'Алесандро са контузени при гостите.

Домакините не могат да разчитат на Фалке, Лянко, Басели, Бонифаци и Едера. 

Спал загуби 8 от последните си 9 мача в лигата когато беше на гости. Очаква се домакините да спечелят лесно този двубой.

Прогноза: Торино - СПАЛ 2013 2:0

 

Аталанта - Милан
Дата: 22.12.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Аталанта се намира в исторически нетипичната роля на фаворит в тази двойка, след като се намира на шестата позиция в Серия А и посреща тим на десетото място. Освен това представянето на домакините напоследък е впечатляващо, въпреки загубата с 2:1 от Болоня в последния кръг.

Милан се намираше на поредица от две победи, но в последния кръг със Сасуоло двата тима не си вкараха. Сега наказани за гостите са Пакета и Тио Ернандес, а Дуарте е с контузия.

При домакините само Дуван Сапата е с травма. Иличич се върна от контузия и може би ще започне като резерва, докато Алехандро Гомес е напълно здрав.

В последните си 3 домакинства Аталанта допусна по най-малко 2 гола, но това е отбор, който разчита на нападението за своите резултати.

Прогноза: Аталанта - Милан 3:2

 

Лече - Болоня
Дата: 22.12.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Лече получи три гола в загубата от Бреша в последния кръг, където бе гост. Тимът не е фаворит срещу отбора, който шокира Аталанта в последния кръг. 

Откъм състави, Зан Майер и Джанлука Лападула са наказани при домакините. Така Кума Бабакар ще партнира на Филипо Фалко в нападение. Контузени са Фариас, Манкосу и Мечариело.

При гостите Данило е с наказание, а с контузии са Дайкс и Крейчи. 

Лече направи 4 поредни домакински равенства в лигата. В последните 4 гостувания на Болоня на Лече, гостите запазиха суха мрежа. Болоня се намира в добра атакуваща форма, като вкара поне по 2 пъти в последните 4 кръга.

Прогноза: Лече - Болоня 1:2

 

Парма - Бреша
Дата: 22.12.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Парма успя да победи с 2:1 на гости на Наполи в последния кръг, и така от седмата позиция продължава да претендира за европейските позиции. 

Бреша не показа нищо особено в загубата от Сасуоло през седмицата, като амбициите на тима са излизане от опасната зона на дъното. 

Парма не може да разчита на контузените Инглезе, Карамо и Куцка, докато при гостите аут са Жоронен и Десена.

Прогноза: Парма - Бреша 2:1

 

Сасуоло - Наполи
Дата: 22.12.2019 г.
Час: 21:45 ч.

В последните 4 кръга Сасуоло постигна равенства с Ювентус, Каляри и Милан, като последно победи и Бреша на гости. 2 точки в таблицата делят тези отбори и понастоящем Наполи е по-високо, но пропада поради липсата на победи в последните 8 мача.

Дженаро Гатузо дебютира с неочаквана загуба у дома за Наполи от Парма. Неговият състав има и здравословни проблеми. Контузени са Малкюй, Гулам, Тонели и Кулибали. Никола Максимович е с наказание.

При домакините Толян е с наказание, а с травми ще липсват Кирикеш и Консили. 

Сасуоло и Наполи направиха 3 поредни равенства в срещите помежду си във всички състезания. Наполи няма загуба в последните 8 мача със Сасуоло във всички турнири, но формата в Серия А на тима в последните години не е била толкова слаба. Сасуоло допусна поне по 2 гола в 5 от последните си 6 мача у дома.

Прогноза: Сасуоло - Наполи 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
469