Конте: Не е добре феновете да ни освиркват


И. Ангелов

Конте: Не е добре феновете да ни освиркват

Наставникът на Интер Антонио Конте помоли привържениците на клуба да го подкрепят, след като в снощното нулево равенство с Рома тимът напусна терена при освирквания от собствената си публика. Интер бе застанал на първо място след победата в последния кръг над Спал с 2:1 и равенството на Ювентус 2:2 със Сасуоло, но сега Юве има нова възможност да прескочи основния съперник след срещата с Лацио от кръга.

"Феновете трябва да ни подкрепят и да ни помагат, както правят обичайно, защото в този момент ние трябва да получим тяхната подкрепа. Аз съжалявам когато чуя някои освирквания след лоши моменти в нашата игра. Това не е добре, трябват ни всички фенове. 

"Те трябва да ни подкрепят и да не освиркват при първата грешка. Не е лесно да играеш на "Сан Сиро". Много от момчетата са млади и всички се нуждаят от подкрепа. Аз исках да кажа това защото винаги искам да защитавам групата. Не трябва да сме самонадеяни, тези деца трябва да бъдат подкрепяни. 

"Да, Лукаку и Мартинес направиха грешки, но трябва да отчетем добрия мач и на Миранте, който беше най-добър на терена. Дали печелим, правим равен или губим, ние го правим заедно. Полузащитниците също имаха възможности за гол, не само нападателите. Във второто полувреме имаше добър шанс пред Весино, който Миранте изби в корнер.

"Имахме добър мач и сме доволни от показаното. За съжаление не вкарахме, трябва да сме по-прецизни."

  Сподели
107