Анонс на 14-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 14-ти кръг от Серия А

Бреша - Аталанта
Дата: 30.11.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта се представи изключително срещу Ювентус в последния кръг и надигра на моменти съперника си, но в крайна сметка не достигна дори до равен в онзи двубой. Във вторник пък тимът запази шансовете си за излизане от групите на Шампионска лига с победа.

Бреша се намира на последното място в лигата и назначаването на Фабио Гросо начело не помогна особено на положението. В първите два мача при новия мениджър тимът не вкара гол и допусна 7 пъти.

Бреша загуби последните 5 кръга. Аталанта направи 3 поредни равенства на гости в лигата, но се очаква да постигне убедителен успех тук.

Прогноза: Бреша - Аталанта 0:3

 

Дженоа - Торино
Дата: 30.11.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Дженоа се намира на 18-то място в класирането и взе равенство на гости на един от двата тима по-ниско в понеделник вечер, след последната си загуба у дома от Удинезе. 

Торино загуби с 3:0 у дома от Интер в последния кръг, въпреки факта, че владееше повече топката в мача. Може би ключов момент в онзи мач бе контузията на Андреа Белоти, без който тимът не успяваше да играе в нападение. Сега обаче Белоти се връща, а аут остават Фалке, Лянко и Лаксал.

Само Куаме е контузен за домакините. Дженоа обаче няма победа в 21 от последните 23 кръга в Серия А. 

Торино не успя да вкара в 5 от последните 7 мача в Серия А. Статистиката обаче показва 3 поредни победи в последните срещи с Дженоа.

Прогноза: Дженоа - Торино 1:2

 

Фиорентина - Лече
Дата: 30.11.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Фиорентина игра добре срещу Верона в последния уикенд, но загуби и сега се намира на поредица от две загуби в лигата, точно в средата на класирането. От 6-ти октомври този отбор не е достигал победата.

Лече се намира на 1 точка от опасната зона на дъното след драматично равенство с Каляри. Фиорентина не показва постоянство след добрите си представяния и Лече вероятно знае, че може да вземе нещо от тази среща.

Лече направи 5 равенства в последните 6 кръга. В последните 3 от тях тимът вкара поне по 2 гола, и допусна поне по толкова.

Прогноза: Фиорентина - Лече 2:1

 

Лацио - Удинезе
Дата: 01.12.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио спечели в последните пет кръга от Серия А и ще търси шеста поредна победа срещу 11-ят в класирането.

Удинезе притежава четвъртият най-лош рекорд в лигата на гости. Тимът ще трябва да внимава срещу Имобиле, след като топ-реализаторът на домакините получи почивка през седмицата - той вкара във всеки един от последните си 9 мача в Италия.

Лацио спечели последните си 6 мача срещу Удинезе във всички турнири. В последните 8 кръга Лацио вкарва поне по 2 пъти на противниците си. В последните 3 домакинства срещу Удинезе Лацио не допусна гол.

Прогноза: Лацио - Удинезе 2:0

 

Парма - Милан
Дата: 01.12.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Парма вкара в пет от последните си шест мача у дома. Без загуба в 3 кръга тимът посреща Милан, който се намира на 4 позиции надолу в класирането на 13-то място.

Милан загуби два пъти поред и надгради с равен. В 5 от последните 6 мача като гост Милан допусна гол във вратата си. Лео Дуарте и Рикардо Родригес са хората със здравословни проблеми.

При домакините липсващите са повече, но формата им е далеч по-добра и се очаква позитивен резултат тук.

Прогноза: Парма - Милан 1:0

 

Наполи - Болоня
Дата: 01.12.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Наполи поведе срещу европейския шампион Ливърпул в сряда вечер, но допусна равен в крайна сметка. Във второто полувреме тимът не успя да отправи удар по вратата на противника и това не бе особено позитивно, както е статистиката в Серия А - 4 равенства и загуба в последните 5 кръга.

Болоня има 3 загуби и равен в последните си 4 мача в Серия А, като последно се добра до късна точка с Парма. Надеждите са тимът да надгради срещу Наполи, който понижи оборотите в последните седмици.

Срещу Болоня Наполи вкара поне по 2 гола в последните 11 мача между тези отбори. Болоня не успя да спечели 33 от последните си 36 мача като гост в Серия А. Наполи няма загуба в 27 от последните 30 домакинства в лигата.

Прогноза: Наполи - Болоня 1:0

 

Верона - Рома
Дата: 01.12.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Формата на Верона и Рома е прекалено идентична в последните 4 кръга, от които те събраха по 3 победи и загубиха веднъж. В последните си домакинства в последния кръг и двата тима спечелиха със суха мрежа.

И двете страни имат проблеми с липсващи контузени играчи. За домакините аут са Беса, Баду и Падзини, под въпрос още Кумбула и Велосо, докато при гостите с проблеми са Дзапакоста, Калинич и Кристанте, и наказан е Дзаниоло.

Рома няма загуба в последните 14 мача с Верона във всички турнири. "Вълците" избегнаха загубата в 20 от последните 22 кръга на Серия А.

Прогноза: Верона - Рома 0:2

 

Каляри - Сампдория
Дата: 02.12.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Каляри някак пропиля аванс от два гола срещу Лече късно в понеделник вечер. В тази среща наставникът Маран ще очаква повече концентрация.

Сампдория спечели два пъти и направи два равни за да се покачи над опасната зона. При Раниери тимът се стабилизира в защита и покачи настроението си. Все още остава работа по атакуващата част.

И двата тима имат много проблеми с липсващи играчи. Крано, Паволети, Чепители, Бирса, Фараго за домакините са контузени, наказани са още Олсен и Чакаторе. При гостите Бонадзоли, Барето, Березински, Депаоли и Бертолачи са с проблеми.

Каляри няма загуба в последните 11 кръга в Серия А. Тимът вкара поне по 2 пъти в последните 4 мача в лигата и стабилно държи 4-ата позиция в класирането.

Прогноза: Каляри - Сампдория 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
250