Конте похвали играчите на Интер


И. Ангелов

Конте похвали играчите на Интер

Наставникът на Интер Антонио Конте ще се надява да не получи още лоши новини в идните дни след като контузените в отбора започват да се трупат. Във вчерашната победа над Торино с 3:0 Николо Барела бе заменен с разтежение в коляното, което ще бъде изследвано в идните няколко дни. Конте похвали играчите си за това как действат в кризисния период, след като от тима липсват още Сенси, Галярдини, Политано, Санчес и Асамоа.

"Наистина се надявам Барела да не е получил нещо сериозно. През последните месеци той израсна безкрайно. Барела е много важен играч за нас и се надяваме изследванията да не покажат нещо лошо. Той е войн и дано бързо се върне в игра.

"Тази извънредна ситуация за съжаление продължава, но ние можем само да благодарим на играчите за усилията, и ние ще продължим да даваме повече от най-доброто. Играчите наистина се жертват и виждаме плодовете на труда им. Те прекарват часове на терена и в стаята за видео записи.

"Аз особено се радвам за играчите, които постигат големи резултати, но това, което ме радва най-много е, че не допускаме. Беше добро защитно представяне и това е много важно защото ние знаем, че ако се държим отзад, тогава ще имаме как рано или късно да вкараме."

С 11 победи от 13 кръга в Серия А Интер изравнява предишния си най-добър старт в първенството на Италия от 1950-51 година. За първи път в историята си този сезон обаче Интер постига победи в първите 7 кръга като гост поред. 

  Сподели
233