Анонс на 13-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 13-ти кръг от Серия А

Милан - Наполи
Дата: 23.11.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Сезонът на Наполи тръгна на зле в последните няколко седмици. Резултатите се влошиха и играчите се изправиха срещу президента Аурелио Де Лаурентис. Карло Анчелоти трябва бързо да поправи нещата или тимът може да остане извън европейските места.

Милан, от друга страна, все още не успява да намери постоянство при Стефано Пиоли. Тимът загуби от Ювентус преди почивката за национални срещи, но показа подобрение в играта си. Тимът е на 14-то място, цели 7 позиции под съперника си, но ситуацията е подходяща за вземане на точки от този противник.

В състава на домакините обаче наказани са Каляноглу и Бенасер, а Кастилехо и Мусачио са с травми. При гостите Милик и Малкюй са с проблеми. Предполага се, че Анчелоти може да изпробва 4-3-3 с Лозано, Мертенс и Инсине в нападение.

Прогноза: Милан - Наполи 1:1

 

Болоня - Парма
Дата: 24.11.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Болоня загуби 4 от последните си 5 мача в лигата, като последната загуба преди националната пауза бе с 3:1 от Сасуоло. Почивката за национални срещи дойде в добър момент за тима, който пропадаше в таблицата и трябва да е използвал времето за анализи и подобрение.

Парма надви Рома в последния кръг, но в момента тимът ще страда от липса на ключови имена в нападение. Хернани е наказан, а контузени са още Жервиньо, Корнелиус, Карамо, Лаурини и Инглезе.

Бани и Данило са с наказание за домакините.

Болоня загуби последните 3 кръга. Парма също не успя да спечели в 13 от последните 14 на гости.

Прогноза: Болоня - Парма 0:1

 

Верона - Фиорентина
Дата: 24.11.2019 г.
Час: 16:00 ч.

След две победи в лигата поред Верона изпусна шанса да задържи Интер в последния кръг и допусна късен гол за загуба с 2:1. Позицията на тима е добра в средата на таблицата, а това е битка между преки съперници, след като Фиорентина е 9-та.

Каляри вкара 5 гола на Фиорентина в последния кръг. Гостите изглежда пострадаха доста след загубата на Рибери, но французинът сега се завръща. Проблем остават наказаните Пулгар и Кастровили.

При домакините с контузии са Пацини, Беса и Баду, а под въпрос са Велосо и Кумбула. Корай Гунтер се завръща в защитата на тима.

Прогноза: Верона - Фиорентина 0:1

 

Сасуоло - Лацио
Дата: 24.11.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло успя да вземе първа победа у дома преди две седмици и сега ще търси да достигне до три поредни кръга без загуба. 

Лацио обаче се намира в добра форма с четири последователни успеха, като инерцията може би е била нарушена заради паузата за национални срещи. Друга добра новина е липсата само на контузения Марусич.

При домакините проблемите с травми са доста и аут са Берарди, Кирикеш, Роджерио, Мадзители, Ферари и Пеголо. 

Лацио вкара поне по 2 гола в последните 7 кръга на Серия А. Гостите спечелиха последните 4 кръга и се очаква да продължат статистиката.

Прогноза: Сасуоло - Лацио 1:2

 

Рома - Бреша
Дата: 24.11.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Рома получи последователни загуби преди почивката за национални срещи и трябва да е използвала това време за подобрение. 

Фабио Гросо дебютира трагично с Бреша в загубата с 4:0 пред своята публика от Торино, като тимът държи здраво дъното в момента в Серия А и надали очаква да спечели или вземе нещо от "Олимпико".

Дзапакоста, Пелегрини, Мкхитарян, Калинич и Кристанте са контузени при домакините. Десена е аут за гостите с травма, а Матеху е наказан.

Бреша загуби 6 от последните 7 кръга в лигата. В тях тимът получи поне по 2 гола във вратата си. Рома няма загуба в 10 от последните 11 домакинства в Серия А.

Прогноза: Рома - Бреша 2:0

 

Сампдория - Удинезе
Дата: 24.11.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Тези два отбора постигнаха равенства без голове в последните си кръгове и ще търсят подобрение. Удинезе е фаворит за спечелването след като се намира на 11-та позиция, докато съперникът е в опасната зона на дъното.

Бонадзоли е контузен за домакините, а при гостите наказани са Бесао и Окака, с травма е Де Майо. 

Сампдория направи 3 поредни равенства у дома в Серия А. В последние 6 кръга за този тим не бяха вкарани повече от 2.5 гола средно на мач.

Прогноза: Сампдория - Удинезе 0:1

 

Лече - Каляри
Дата: 24.11.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Каляри разби Фиорентина в последния кръг и за момента тимът е изключително впечатляващ в лигата със своята четвърта позиция. Във всяка своя среща този отбор влиза като аутсайдер и излиза с максимален резултат.

Лече пострада срещу Рома и ще търси поне точка в този мач. Гостите обаче нямат загуба от септември. Лече не може да разчита на Фариас, Табанели и Фалко.

При гостите с проблеми са Крано, Паволети, Чепители, Бирса, Пелегрини и Нандес. Каляри няма загуба в последните 10 кръга. В последните 3 тимът вкара поне по 2 пъти.

Прогноза: Лече - Каляри 0:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
427