Сари: Има повече от два фаворита в Италия


И. Ангелов

Сари: Има повече от два фаворита в Италия

Наставникът на Ювентус Маурисио Сари сподели мнението си, че не е сериозно да се смята, че в състезанието за Серия А участват само два отбора - шампионите и Интер. Вчера Юве се покачи отново на върха след победа в дербито с Торино с 1:0, докато Интер надви Болоня с 2:1.

"Все още има 81 точки за печелене. Утре класирането може да е много различно и ще имате други идеи. Защото това класиране не включва някои мачове на големите отбори, които ще се играят. Може би в неделя Аталанта ще се приближи. 

"Аз мисля, че е рано да се говори за това. Аз разбирам, че за журналист е по-интересно да създаде медиен интерес и да посочи два отбора, но всъщност това е незряло - да се смята, че другите отбори са извън битката. 

"Аз съм щастлив от представянето на отбора ми в последния мач защото се намерихме в тежко дерби. Имаше високи нива на агресия и интензивност. Този мач не беше най-добър за нас заради характеристиките си, но играхме добре и успяхме. Когато треньорът види солидно представяне той винаги е щастлив."

Следващата среща на Ювентус е в Русия в Шампионска лига срещу Локомотив Москва, след което идва Милан в Серия А.

  Сподели
183