Юве ще вземе дербито с Торино


И. Ангелов

Юве ще вземе дербито с Торино

Торино - Ювентус
Стадион: Гранде Торино
Дата: 02.11.2019 г.
Час: 21:45 ч.

В събота вечер Торино и Ювентус излизат за първото дерби за сезон 19/20 г. За съжаление домакините не се намират в най-доброто си състояние и идват в двубоя след унижение с 4:0 от Лацио. Момчетата на Валтер Мадзари стигнаха до само 6 удара на "Олимпико", докато допуснаха 12 възможности пред вратата си. Без победа от 5 кръга, Торо се свлече до 12-ата позиция в таблицата.

Ювентус се намира на първо място в класирането. В последния кръг срещу Дженоа "старта госпожа" се измъчи за победата въпреки липсата на играч за противника, и с гол в последната 96-та минута от дузпа достигна до победата си с 2:1 срещу отбора с най-лоши защитни показатели.

Откъм състави, при домакините аут са Бонифадзи и Ринкон заради контузии, и Нкулу заради наказание. При Юве Киелини и Пяца са дълготрайно контузени, Пянич е под въпрос, а Рабио е наказан.

Ювентус постигна 3 победи и 2 равни извън дома този сезон. Тимът не впечатли особено срещу Дженоа, но не се очаква Торо да изненада Маурисио Сари. 

Исторически, при 200 мача в това дерби, Торино има 56 победи, а Ювентус - 88 (56 равенства). Ювентус спечели 8 от последните 10 мача между съставите.

Прогноза: Торино - Ювентус 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
249