Анонс на 9-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 9-ти кръг от Серия А

Верона - Сасуоло
Дата: 25.10.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Верона не успя да вкара на Наполи след редица положения и намеси на Алекс Мерет, но се предполага, че ще достигне до голове срещу 17-я в класирането Сасуоло. Последната среща у дома бе победа над Сампдория и това ще носи самочувствие за тази среща.

Сасуоло почти сътвори нещо срещу Интер след добри смени от Де Зерби във второто полувреме и прекрасна игра от Доменико Берарди. Трите поредни загуби в лигата обаче сочат и проблеми - по средно 2 допуснати гола на мач и 1 суха мрежа в 8 кръга.

Откъм състави, при домакините се очаква същата постройка от тази срещу Наполи. Беса, Баду и Падзини са контузени. При гостите проблемите са много и основно в защита - Роджерио, Пеголо, Ферари, Мадзители и Кирикеш са контузени, под въпрос е още Бурабиа.

Сасуоло загуби последните 5 мача в лигата като гост. И двата състава не успяват да открият постоянство до момента в кампанията. Очаква се предимството да е за домакините.

Прогноза: Верона - Сасуоло 2:1

 

Дженоа - Бреша
Дата: 26.10.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Дженоа се намира на предпоследната позиция в класирането. Тимът показа ужасен старт на сезона и се раздели с Андреа Андреацоли за Тиаго Мота. Бившият полузащитник на Интер, Барселона и ПСЖ няма опит на това високо ниво, но стилът му е различен и разчита на владение на топката, което предстои да видим как ще работи тук.

Бреша се намира на 1 точка над опасната зона и също не блести. Двете победи на тима обаче бяха на гости, а Дженоа има един от най-лошите показатели у дома.

Откъм състави, очаква се Мота да дебютира със система 4-3-3. Той няма да разчита на контузените Кришито и Стураро. При Бреша аут са Торегроса и Десена.

Дженоа загуби 5 от последните 6 кръга. Срещу Бреша обаче тимът има добър рекорд без загуба в последните 7 срещи между отборите. 

Прогноза: Дженоа - Бреша 1:0

 

Болоня - Сампдория
Дата: 27.10.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Болоня няма победа в последните си пет мача. Изглежда проблемите на тима идват от липсата на прецизност в завършващата фаза, тъй като статистиката показва създаването на предостатъчно ситуации в срещите на този отбор.

Сампдория започна добре при Клаудио Раниери, който взе равенство след три загуби за клуба преди последния кръг. В този състав здравословни проблеми почти няма, но Фабио Куалярела не получава достатъчно подкрепа.

За Болоня ще липсват контузените Томиясу, Дестро и Медел. Мичел Дайкс е под въпрос. 

Болоня спечели последните 4 мача със Сампдория във всички турнири. В последните 3 домакинства срещу този съперник Болоня не допусна гол. Домакините нямат загуба в 9 от последните 10 мача пред своята публика.

Прогноза: Болоня - Сампдория 2:0

 

Аталанта - Удинезе
Дата: 27.10.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта постигна зрелищно равенство с Лацио в последния кръг, а след това в Шампионска лига тимът бе прегазен от Манчестър Сити на Пеп Гуардиола, което не може да е било добро за самочувствието в клуба.

Удинезе опитва прагматичен футбол - при само 4 вкарани гола за сезона тимът е наравно с Милан и Торино в таблицата. Здравето в състава е добро и предизвикателството ще е гостите да задържат противника в този мач.

Дуван Сапата продължава да липсва за домакините, а Алехандро Гомес е под въпрос. В последните 9 кръга в Серия А Аталанта вкара поне по 2 пъти. 

Удинезе не успя да вкара в 6 от последните си 8 мача на гости. Гостите не спечелиха 17 от последните 19 гостувания в лигата. 

Прогноза: Аталанта - Удинезе 2:0

 

СПАЛ 2013 - Наполи
Дата: 27.10.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Наполи редува победи и разочарования този сезон и така и не успява да намери постоянство до тук. Карло Анчелоти има много опции в нападение, но може би непрестанните промени в състава не позволяват на същия да се сработи и да започне да трупа успехи.

Спал не започна сезона както би искал и се намира в най-горната позиция в опасната зона понастоящем. Проблемите на този отбор са в защитната фаза, където се допускат прекалено много голове.

Откъм състави, при домакините аут са Фарес, Д'Алесандро и Ди Франческо. За гостите с проблеми са Марио Руи, Никола Максимович, Елсеид Хисай, Костас Манолас и Фаози Гулам.

Спал загуби в 9 от последните 11 кръга на Серия А. Наполи вкара поне по 2 пъти в 11 от последните 13 мача в лигата. Гостите спечелиха последните 5 мача срещу Спал във всички състезания.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Наполи 1:3

 

Торино - Каляри
Дата: 27.10.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Каляри започна сезона силно и в момента притежава втората най-добра защита в лигата. Това е и частично причината за оставането на тима в топ 5 местата в класирането за момента.

Торино не показва достатъчно в кампанията до тук и защитата е в много по-слаба форма от това, което виждахме миналата година. Освен това в нападение тимът не действа достатъчно концентрирано, и като цяло нещо липсва за повишаване на настроението.

Торо няма проблеми освен с контузения Беренгер. При гостите с проблеми са Паволети, Крано, Фараго, Матиело, Качаторе, Ликогянис и Деиола.

Торино не загуби нито веднъж в последните 9 мача с Каляри. Каляри обаче няма загуба в последните 6 мача в Серия А и показва по-добра форма от съперника.

Прогноза: Торино - Каляри 0:1

 

Рома - Милан
Дата: 27.10.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Рома няма победа в лигата от края на септември, а освен това вкара по-малко от 2 гола във всеки един от последните си пет мача. Очевидно в тима има някакъв проблем, който трябва да бъде адресиран бързо.

Милан пък допусна неизменно поне по един гол в последните си 4 мача. Представянето на тима е по-лошо от това на съперника този сезон, а 12-ата позиция не е нещо, което феновете ще искат да виждат дълго. Те ще искат да видят своите момчета да се възползват от проблемите на съперника в този мач.

За Рома липсват множество основни имена - наказан е Клуиверт, а с контузии са Дзапакоста, Пелегрини, Кристанте, Калинич, Мкхитарян и Диауара.

Рома няма загуба в 16 от последните 17 мача в Серия А. Проблемът на тима напоследък е да намира победите както преди. Въпреки проблемите си "вълците" демонстрират по-добра игра от своя противник.

Прогноза: Рома - Милан 1:0

 

Фиорентина - Лацио
Дата: 27.10.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Лацио спечели във Флоренция в 4 от последните 6 опита, но този сезон тимът все още не е намерил постоянство във формата си.

Фиорентина няма загуба в лигата от края на август и показва много солидност в защитната фаза. 

В тези два състава проблеми почти няма, като само Расмусен е контузен за домакините. 

Фиорентина няма загуба в последните 6 кръга. Лацио вкара поне по 2 гола в последните 3 мача в Серия А. Очаква се равностойна битка между два отбора, които могат да играят на високо темпо и да спират атаките си в игра.

Прогноза: Фиорентина - Лацио 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
218