Сари: Интер е завършен отбор


И. Ангелов

Сари: Интер е завършен отбор

Наставникът на Ювентус Маурисио Сари сподели, че ще излезе срещу завършен отбор в лицето на Интер на Антонио Конте, когато двата тима се срещат днес на "Сан Сиро". Сари обаче призова момчетата от шампионския му отбор да надградят над играта си и да прекратят 100%-товия рекорд на противника до тук в Серия А.

"Излизаме срещу силен отбор, в момент на добро здраве. В този мач няма фаворити, аз виждам само два силни отбора. Страхотно чувство е да участваш в такива мачове. 

"Интер е завършен отбор, много опасен и добър в това да се върне в мач. Ще е страхотен двубой. Ще е важно да излезем от Сан Сиро с добро представяне. Гледайки таблицата, всичко друго ще е голяма грешка."

Ювентус се намира на 2 точки от върха и Интер заради безголово равенство с Фиорентина по-рано в лигата, след което бяха постигнати победи над Верона, Бреша и Спал:

"Трябва да потвърдим прогреса, който правим. В този период трябва да сме концентрирани над представянето си. Линията на връщането на топката в наше притежание стана много по-висока в последните мачове. Имаме подобрение. Трябва да показваме качество. След това всяка среща ще ни каже към какво трябва да се адаптираме."

  Сподели
249