Анонс на 7-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 7-ми кръг от Серия А

СПАЛ 2013 - Парма
Дата: 05.10.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Спал загуби в пет от шестте кръга на Серия А до тук. Резонно тимът на домакините заема 19-та позиция в класирането и от рано се оформи като фаворит за изпадането в края на сезона.

Парма има 3 победи в последните 5 кръга и така се намира на 8-ма позиция в таблицата. В последните два кръга тимът спечели поредни мачове и тук ще има шанса да продължи тази добра статистика срещу лесен съперник. 

Фарес, Д'Алесандро и Ди Франческо са контузени за домакините. Граси и Дармиан са аут за гостите. Роберто Д'Аверса няма причина да променя постройката си в момента.

Спал загуби в 8 от последните 9 кръга от първенството. Парма обаче няма победа в 10 от последните си 11 гостувания в лигата. Очаква се тук статистиката да се подобри.

Прогноза: СПАЛ 2013 - Парма 1:2

 

Верона - Сампдория
Дата: 05.10.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Верона се намира на три точки от опасната зона и няма победа в нито един от последните четири кръга в Серия А. Последният успех бе преди пет кръга, и то минимално срещу Лече. 

Сампдория се намира дори в по-лошо състояние след като заема последната позиция в таблицата с пет загуби в първите шест кръга до тук. 

Домакините не могат да разчитат на четирима контузени от състава си - Беса, Бочети, Баду и Ди Кармине. При гостите с проблеми са Марони и Габиадини. Джейсон Мурило изтърпя наказанието си и е на линия.

Сампдория допусна поне по 2 гола в 7 от последните 8 мача в лигата. Верона не успя да спечели в 12 от последните 13 кръга. В последните 3 мача между тези отбори Верона не успя да вкара, което може да помогне на гостите да стартират сезона си.

Прогноза: Верона - Сампдория 0:0

 

Дженоа - Милан
Дата: 05.10.2019 г.
Час: 21:45 ч.

И двата отбора тук не се намират в най-добрата форма. Дженоа няма победа в последните си четири срещи, от които загуби три. 

Милан загуби последните три кръга в лигата и не се намира в добро състояние, а доказателството за това е заеманата 13-та позиция в таблицата. Сега Матео Мусачио е с наказание след като бе изгонен в загубата с 3:1 от Фиорентина у дома преди седмица. С контузията и на Матиа Калдара може би Лео Дуарте ще дебютира за тима.

Марко Джампаоло вече е под голямо напрежение начело на гостите и той може би ще иска да промени нещо. Срещу Фиорентина Рафаел Леао вкара красив дебютен гол и може би ще започне отново. При домакините с проблеми е само Стефано Стураро. 

Дженоа не успя да спечели в 15 от последните 16 мача в Серия А. Милан спечели последните 3 мача между тези отбори. Гостите обаче допуснаха поне по 2 гола в последните 3 кръга.

Прогноза: Дженоа - Милан 1:1

 

Фиорентина - Удинезе
Дата: 06.10.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Фиорентина изглежда се подобрява след като спечели два мача поред. Толкова спечелени тимът имаше за последните си 25 двубоя преди това. 

Удинезе също започна подобрение, и го прави от защитата. Тимът допусна само 2 гола в последните 4 кръга. 

В двата тима няма много проблеми. Само Якоб Расмусен е контузен за домакините. При гостите с травма е Теодорчик, но под въпрос са Бесао и Авест.

Фиорентина спечели последните 12 срещи между тези отбори във всички турнири. В 5 от последните 7 домакинства срещу този съперник "виолетовите" не допуснаха гол. Удинезе не успя да вкара гол в 5 от последните си 7 мача на гости в лигата. Така фаворит е отборът на домакините.

Прогноза: Фиорентина - Удинезе 1:0

 

Аталанта - Лече
Дата: 06.10.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Аталанта загуби и втория си мач в Шампионска лига през седмицата, след като допусна късен гол от Шахтьор Донецк. Формата в Серия А обаче остава добра с 3 победи и равенство в последните 4 кръга.

Лече се справи сравнително добре срещу Рома в последната седмица, но загуби минимално. Последните две гостувания бяха спечелени, но все още новакът не успява да премине през цял мач без да допусне гол във вратата си този сезон.

Откъм състави, Аталанта е в перфектно здраве и доскоро контузеният Луис Муриел отново е на линия. При Лече контузени са Фариас, Лападула и Делл'Орко.

Последните 3 срещи между тези отбори бяха равенства. В Серия А Аталанта вкара поне 2 пъти на противниците си в последните 7 кръга. Тимът няма загуба в 18 от последните 19 кръга в първенството. Последната среща между тези отбори бе през 2012-та (0:0). Разликата в класите в момента обаче е драматична.

Прогноза: Аталанта - Лече 2:1

 

Болоня - Лацио
Дата: 06.10.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Болоня стартира силно и не загуби в първите три кръга, но в момента тимът се намира на поредица от три срещи без успех. 

Лацио спечели последните си два мача във всички турнири, но в последните си 3 гостувания инкасира само загуби. Представянето на тима този сезон е странно, защото здравето в отбора е перфектно.

При домакините наказан е Сориано, а под въпрос с травма е Мичел Дайкс. 

Лацио не загуби в последните 12 мача между тези отбори. В 5 от последните 7 гостувания срещу Болоня, Лацио запази мрежата си суха, като същевременно вкара поне по 2 гола в 4 от тези срещи.

Прогноза: Болоня - Лацио 1:2

 

Рома - Каляри
Дата: 06.10.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Рома ще търси отговор след загубата с 2:0 от Аталанта в последното домакинство на "Олимпико". Предстоящата пауза за международни срещи вероятно е чакана с нетърпение в клуба, тъй като контузиите започнаха да се трупат.

Каляри спечели три от последните си четири срещи и постигна едно равенство. Така от седмата позиция в таблицата тимът е на една точка от съперника си и петата позиция. В последните пет гостувания срещу "вълците" обаче гостите не вкараха гол.

Дзапакоста, Пероти, Юндер, Пелегрини и Мкхитарян са контузени за Рома. При гостите с проблеми са Фараго, Крано и Паволети.

Рома спечели последните 4 мача срещу Каляри във всички турнири. Рома няма загуба в 14 от последните 15 кръга в лигата. В последните 3 домакинства обаче тимът допусна по най-малко 2 гола.

Прогноза: Рома - Каляри 2:1

 

Торино - Наполи
Дата: 06.10.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Торино пропиля предимство от 2:1 над Парма в последната седмица за загуба с 3:2. Торо загуби 3 от последните 4 мача в първенството и статистически отстъпва доста на Наполи, който спечели последните си 4 визити срещу този отбор.

Наполи се намира в добра форма и спечели 3 от последните си 4 мача. В трите си гостувания до момента в кампанията тимът вкара поне по 3 гола на своите домакини.

Откъм състави, Бремер е с наказание за домакините, а завърналият се от травма Виторио Париджини все още търси формата си за игра. Марио Руи е с контузия при гостите, докато Кулибали е наказан.

Наполи вкара поне по 2 гола в последните си 7 гостувания в Серия А. Наполи спечели 6 от последните 7 мача на гости в Торино.

Прогноза: Торино - Наполи 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
363