Анонс на 6-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 6-ти кръг от Серия А

Сасуоло - Аталанта
Дата: 28.09.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Сасуоло спечели двата си мача у дома и загуби три пъти на гости. Тази статистика предполага добър резултат на домакините в този двубой, но нивото на Аталанта може да се окаже прекалено високо за това.

Аталанта в контраст на своя противник, печели само на гости и го направи и в трите си гостувания до тук. Самочувствието в отбора изглежда е налице след победата и над Рома на "Олимпико" в последния кръг с 2:0.

Откъм състави, при домакините Доменико Берарди изигра три поредни срещи по 90 минути и може да получи почивка. Роджерио и Сантос са с контузии. При Аталанта само Луис Муриел е с проблем. Очаква се Дуван Сапата да застане в нападение след попадението над Рома.

Аталанта спечели последните си 5 мача със Сасуоло във всички състезания. В последните 6 мача в Серия А Аталанта вкара поне по 2 гола, а тимът вкара и поне по 3 в последните 3 мача на гости в Сасуоло.

Прогноза: Сасуоло - Аталанта 0:3

 

Наполи - Бреша
Дата: 29.09.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Наполи неочаквано загуби точки пред своята публика срещу Каляри, в един мач, в който може би можеше да реализира десет пъти. Положенията така и не влизаха и така гостите тогава победиха с 1:0.

Бреша загуби от Ювентус, но се представи добре. Сега не се очаква победа за тима когато гостува на "Сан Паоло", но пък с оглед последния мач и на двата отбора, защо не?

Откъм състави, наказан за домакините е Калиду Кулибали. Той вероятно ще бъде заменен от Никола Максимович. В нападение се очаква Йоренте или Милик да се появят, след като и двамата липсваха за Каляри. При Бреша с контузии са Ндой, Торегроса и Магнани. Очаква се Марио Балотели да продължи като титуляр след скорошното му наказание.

Наполи запази мрежата си суха в последните 3 срещи с Бреша във всички турнири. Наполи няма загуба от този отбор вече 7 поредни мача. Играта при Карло Анчелоти е на ниво и няколкото погрешни резултата вероятно няма да имат голямо значение в дългосрочен план за него.

Прогноза: Наполи - Бреша 2:0

 

Удинезе - Болоня
Дата: 29.09.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе може би отчете подобрение в последния кръг, като разнообрази поредицата от три загуби с нулево равенство с Верона. 

Болоня също направи 0:0 в последния кръг, на гости на Дженоа. Така тимът се намира на 8-ма позиция с 8 точки, два пъти повече от своя домакин тук.

Откъм състави, Родриго де Пол ще изтърпи последен мач наказание за домакините, след като обжалването на тима беше неуспешно. Хиде тер Авест е единствен контузен в тима. При гостите с контузия е Данило, а под въпрос е Мичел Дайкс.

Болоня не успя да победи в 29 от последните 32 мача като гост в лигата. Удинезе не успя да вкара гол в последните си 3 мача, но последните 3 мача между тези два съперника бяха спечелени именно от домакините. 

Прогноза: Удинезе - Болоня 0:1

 

Лече - Рома
Дата: 29.09.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Лече спечели два от първите си пет мача от покачването в елита на Италия. Това вероятно е много повече от очакваното от феновете на тима, тъй като сред опонентите на клуба бяха Наполи, Торино и Интер.

Рома се представя под очакваното ниво за момента, като тимът заема седмо място в класирането. Последната среща с Аталанта бе загубена с 2:0, и сега на гости на новак феновете ще очакват отговор и три точки.

Откъм състави, при домакините контузени са Лападула, Фариас, ДелОрко и Тачтсидис. На мястото на последния плеймейкър ще бъде Якопо Петричоне. 

В лагера на "вълците" Джанлука Манчини изтърпя наказанието си и ще застане до Крис Смолинг в защита. Мкхитарян също ще се върне в състава, а контузени са Дзапакоста, Пероти и Юндер.

В последните 8 мача между тези два отбора във всички турнири Рома вкара поне по 2 гола на Лече. "Вълците" нямат загуба в последните 6 мача в лигата на гости и такава не се очаква тук.

Прогноза: Лече - Рома 0:1

 

Лацио - Дженоа
Дата: 29.09.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио разочарова от началото на новата кампания и след пет кръга може да се похвали само с две победи. Изглежда сякаш основния отбор е достатъчно добър да се мери с гигантите в лигата, но липсва дълбочина за участие на няколко фронта.

Дженоа трябваше да се бори за повече от точка срещу Болоня, но взе само толкова. Изглежда в момента настроението липсва на отбора, а контузени са само Стефано Стураро и Давиде Бираски.

При Лацио проблеми в здравето няма. Чиро Имобиле може да получи обратно мястото си в тима, което бе загубил след гневна реакция на негова смяна срещу Интер.

Дженоа няма победа в последните си 11 мача на гости в лигата. Тимът обаче вкара поне 2 гола на Лацио в 5 от последните 6 мача между тези отбори.

Прогноза: Лацио - Дженоа 1:1

 

Каляри - Верона
Дата: 29.09.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Каляри стартира сезона с две загуби и изглеждаше като началото на лош сезон. От тогава обаче с три победи тимът върна надеждите на феновете, а под ножа на клуба падна и отбор като Наполи.

Верона затрудни Ювентус и Милан, но не показа същото срещу Удинезе, където все пак постигна точка. Състава на Хелас има доста проблеми с контузените Емануел Баду, Алесандро Крешензи, Салваторе Бочети и Даниел Беша. Мараш Кумбула изтърпя наказанието си и може да се върне сред титулярите. 

При домакините с проблеми са Фараго, Крано, Паволети и Наинголан. Лукас Кастро се появи като резерва и вкара гола за победата над Наполи, с което може да си е заслужил титулярна позиция тук.

Верона загуби в 9 от последните си 10 мача като гост в Серия А. В тези срещи тимът допусна най-малко по 2 гола. Каляри спечели в последните 3 кръга и показва добра форма.

Прогноза: Каляри - Верона 2:0

 

Милан - Фиорентина
Дата: 29.09.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Милан се намира в спад и формата вероятно е тревожна за привържениците. След загубата в дербито с лидера в таблицата Интер, тимът получи поражение и от Торино, а представянията в тези срещи не бяха на ниво. Вероятно е ръководството да търси заместник за треньора Марко Джампаоло рано в кампанията.

Фиорентина се представя донякъде огледално на противника си, след като показва добър футбол и трудно достига до резултати, но все пак момчетата на Синиша Михайлович се справиха срещу Сампдория. Добра новина е липсата на каквито и да било здравословни проблеми. 

За Милан аут са Калдара и Пакета. Кристоф Пьонтек продължава да вкарва за тима, макар и от дузпата в последния случай, което му задържа мястото като титуляр. Възможно е обаче с оглед нуждата от промяна той да остане като резерва на Ребич и Леао.

Фиорентина не успя да спечели в последните си 8 мача на гости в Серия А. Все пак тимът се намира в по-добро състояние от своя съперник, където се очакват някакви промени.

Прогноза: Милан - Фиорентина 0:1

 

Парма - Торино
Дата: 30.09.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Парма неочаквано спечели срещу Сасуоло, и така избегна да остане с три поредни загуби и се покачи до десетата позиция в таблицата. 

Торино се намери на четвърто място в класирането след като надви Милан. В момента тимът е равен по точни с Наполи и Каляри.

Граси и Карамо са с контузии за домакините, а при гостите под въпрос са само Дзадза и Лукич.

Торо успя да отговори след две загуби преди последния кръг и сега ще играе с понижено напрежение за успеха.

Прогноза: Парма - Торино 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
279