Анонс на Болоня - Ювентус и Интер - Сампдория


Н. Гавазов

Анонс на Болоня - Ювентус и Интер - Сампдория

Болоня - Ювентус

Дата: 24 октомври
Час: 16:00
Стадион: „Ренато Дал'Ара", Болоня
Съдия: Де Марко

Само четири точки е разликата между двата отбора, но атмосферата в лагерите е напълно различна. Докато Болоня ближе рани от разгромната загуба при гостуването си на Палермо и е без победа от преди точно един месец, Ювентус изглежда върви нагоре и в последните си три мача в Серия А има де победи и равенство при гостуването си на Интер. Очевидно е, че домакините ще се борят отново за оцеляването си в елита и в момента са на 17-то място със седем точки - само две повече от последния Фиорентина. Ювентус след добрата си серия се доближи до Топ 4 и в момента е на 5 -то място с 11 точки.

Алберто Малесани няма да може да разчита н Еспозито и Дела Роса, които са с контузии, а също така и на Перес, който има травма. Схемата на игра ще бъде 4-1-4-1 с Ди Вайо отпред. В центъра на защитата е по-вероятно да застане Бритош вместо Черубин, а на левия фланг Папони вместо Хименес. В опорната зона може би ще играе Радованович.

Дел Нери няма да разчита на Буфон, Траоре, Ринуадо и Ланзафаме, които са с контузии. Дел Пиеро и Якуинта ще започнат мача на резервната скамейка, там е и Пепе.Схемата на игра ще бъде 4-4-2 с Амаури и Куяларела в нападение, а Красич и Маркизио ще се разположат по фланговете.

Ювентус е по-класния отбор и би трябвало да победи своя съперник. Ключът към този мач обаче се нарича Лига Европа и по-точно дали „бианконерите" се възстановиха от мача си в средата на седмицата. Ако това не е така, със сигурност Болоня ще вземе точка - така както го направиха срещу Интер.

Прогноза за: Болоня - Ювентус 1:1

 

Интер - Сампдория

Дата: 24 октомври
Час: 21:45
Стадион: „Джузепе Меаца", Милано
Съдия: Орсато


Интер започна кампанията си слабо, но постепенно отбора на Рафа Бенитес набира скорост и вече се изкачи на трето място в класирането - на две точки от лидера Лацио и с еднакви точки с втория Милан. Миналия уикенд „нердзурите" победиха Каляри, а през седмицата в един луд мач победиха Тотнъм в мач от Шампионската лига.

Сампдория ще се опита да развие своя успех над Фиорентина с 2:1 от миналата седмица - победа, която е втората за тима от началото н кампанията им. В момента отбора е на седмо място в класирането с десет точки - само две по-малко от мястото даващо право на участие в Шампионсата лига.

Бенитес няма да може да разчита на Тоаго Мота, Манчини, Милито и Станкович, които са с контузии. Схемата на игра ще бъде 4-2-3-1, като малко изненадващо единствен нападател започва Ето'о, като Пандеве, Снайдер и Коутиньо ще подкрепят камерунеца.

Семиоли и Лучини поради контузии отпаднаха от групата на Сампдория за мача. Освен тях, по неизвестни причини участие в маа няма да вземат и Негрети, Саммарко и Падалино. Схема на игра 4-4-2 с Пацини и Касано на върха на атаката.

Малко вероятно е Сампдория да победи въпреки, че със сигурност генуезци не идват като обречени. Миналият сезон двата отбора завършиха тук 0:0, но дали проблемите в кадрово отношение на Сампдория няма да си окажат влиянието?

Прогноза за: Интер - Сампдория 2:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
216