Ювентус и Наполи в голово шоу


И. Ангелов

Ювентус и Наполи в голово шоу

Ювентус прие Наполи в един от ранните суперсблъсъци от Серия А. Днес на "Алианц Стейдиъм" домакините спечелиха с 4:3 по драматичен начин, като Юве спечели с автогол на противника в 92-ата минута.

В 16-ата минута появилият се преди 29 секунди на мястото на Де Шилио ляв бек Данило откри за Ювентус. В бърза контра след корнер защитникът се намери в наказателното поле и стреля през Мерет, който отклони, но не успя да избие топката от вратата си - 1:0.

В 19-ата минута Игуаин вкара за 2:0 по красив начин, след като финтира Кулибали в наказателното поле. В 33-ата минута гредата лиши Кедира от гол. Така на почивката гостите реагираха със замяната на Инсине и Гулам с Лозано и Руи.

В 62-ата минута обаче Роналдо оформи 3:0 след центриране на Коста. В 66-ата минута Манолас върна гол за Наполи след подаване на Руи за 3:1. 2 минути след това нов гол върна резервата Лозано за 3:2. Последва нов удар в гредата на Коста в 69-ата минута.

След поредица опасности пред двете врати, Ди Лоренцо вкара за 3:3 след пряк-свободен удар на Калехон. В 92-ата минута обаче една топка от Пянич бе отклонена от Кулибали в собствената врата за крайното 4:3 за Юве.

  Сподели
452