Анонс на 2-ри кръг от Сериа А


И. Ангелов

Анонс на 2-ри кръг от Сериа А

Болоня - СПАЛ 2013
Дата: 30.08.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Болоня вероятно е разочарована след спечелената само точка срещу новака в лигата Хелас Верона в първия кръг от Серия А. Това е особено притеснително тъй като повече от 80 минути противникът игра с човек по-малко.

Спал също започна разочароващо, като поведе Аталанта с два гола и загуби с 3:2 от амбициозния съперник. 

Изненадващо за домакинската публика треньорът Синиша Михайлович се появи на скамейката и след това бе изписан от болницата при лечението на своята болест. Очаква се той отново да води тима, който е в пълен състав.

При гостите контузени са Фарес и Жулио. Така реализаторът от първия кръг - Федерико Ди Франческо, вероятно ще замеме фланговата позиция на Жулио и ще отвори място на Серхио Флокари.

Болоня спечели последните си 7 домакинства в лигата. В последните 5 от тях тимът вкара поне по 3 гола на противниците си. Спал загуби последните си 4 мача в Серия А и в последните си 3 домакинства допусна по 2 пъти. 

Прогноза: Болоня - СПАЛ 2013 2:1

 

Милан - Бреша
Дата: 31.08.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Милан изненадващо започна кампанията със загуба срещу Удинезе в първия мач на Марко Джампаоло начело. Представянето не беше на високо ниво и изглеждаше сякаш играчите нямат разбирателство помежду си. 

Бреша стартира по-добре от съперника си и надви Каляри на гости в откриването, с което тимът стартира уверено кампания, в която може да е сред фаворитите за изпадане. 

В състава на домакините контузени са Билиа, Калдара и Ернандес. Вече има информации, че Марко Джампаоло ще промени стратегията и схемата на игра след началното разочарование. 

При гостите звездата Марио Балотели все още отсъства поради наказание. Предполага се, че ще видим същата постройка от последната среща на тима.

Милан спечели последните 6 мача с Бреша във всички турнири. В последните 3 домакинства срещу този отбор тимът вкара и поне по 3 пъти. В лигата Милан спечели последните си 3 домакинства и е считан за фаворит.

Прогноза: Милан - Бреша 2:1

 

Каляри - Интер
Дата: 01.09.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Каляри загуби първата си среща за сезона от новака Бреша, а сега и нападателят Леонардо Паволети изглежда ще пропусне продължителен период от време. Началото на кампанията не може да бъде по-лошо за този отбор.

Интер свърши очакваното и прегази Лече с 4:0 при старта на кариерата на Антонио Конте в клуба. За него стартът беше перфектен, новата звезда Ромелу Лукаку се разписа, а от тогава до днес Конте привлече и още един кадър на Манчестър Юнайтед - Алексис Санчес, на който Интер дори няма да плаща пълна заплата.

Откъм състави, при домакините Леонардо Паволети получи контузия в коляното в откриването на сезона и ще отсъства, а Алберто Чери ще получи шанс. Фараго, Крано и Чакаторе са другите с контузии. 

За Интер контузен е Де Врий, а Сенси и Годин са под въпрос. Неясно е дали за Санчес ще има време да се появи в игра.

Каляри загуби 5 от последните си 6 мача в Серия А. Интер няма загуба в 9 от последните си 10 мача в първенството.

Прогноза: Каляри - Интер 0:3

 

Удинезе - Парма
Дата: 01.09.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Удинезе шокира Милан в първата седмица от сезона, но в срещата изглеждаше много по-добре от съперника си и от това, което представляваше миналата година. С втори пореден домакински двубой в кампанията феновете ще се надяват на летящ старт от своите любимци.

Парма имаше задачата да се опълчи на Ювентус, и очаквано не успя, но загубата с 1:0 е не лошо постижение. В случая противникът е от по-ниска класа, но не трябва да бъде подценяван с оглед показаното миналия кръг.

Двата тима нямат проблеми с липсващи играчи. Родриго Де Пол вероятно ще напусне домакините, но трансферът му не е финализиран и може би ще участва в двубоя. 

Удинезе спечели последните си 4 мача в лигата. Парма не успя да победи в последните 9 на гости. 

Прогноза: Удинезе - Парма 1:0

 

Сасуоло - Сампдория
Дата: 01.09.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Сасуоло загуби първата си среща в сезона от Торино. Тази загуба може и да се припише на по-добрата подготовка на Торо, който от по-рано през август участва в квалификационните кръгове на Лига Европа

Сампдория също стартира с поражение, и то с 3:0 от Лацио у дома. Това може и да е знак за проблеми в състава още от самото начало на сезона.

Откъм състави, Франческо Магнанели и Доменико Берарди изтърпяха наказанията си и са на линия за домакините. При гостите промени в състава от последния мач не се очакват от Еузебио Ди Франческо. За него единствено Марони е контузен.

Сасуоло постигна три порадни равенства в последните си 3 домакинства в лигата. И двата състава търсят формата си за момента, като Сасуоло е по-напред в развитието си, тъй като задържа мениджъра си през лятото за разлика от противника,а и ще играе у дома тук.

Прогноза: Сасуоло - Сампдория 2:1

 

Дженоа - Фиорентина
Дата: 01.09.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Дженоа показа изключителен характер в първата седмица от сезона, след като три пъти се намери в изоставаща позиция срещу Рома, и три пъти се върна до крайното 3:3. 

Фиорентина пък вкара 3 гола срещу Наполи, но тази статистика бе обезличена в загубата с 4:3. Тези два съперника показаха голяма потентност и феновете от двете страни ще искат да продължат да виждат това.

Стураро и Сапонара са контузени за домакините, докато при гостите проблеми няма. Франк Рибери може би ще започне като резерва отново. 

Дженоа направи 5 равенства в последните 6 мача в Серия А. Фиорентина няма победа в последните 15 мача от първенството. Поне един от тези два клуба трябва да направи крачка напред в този случай.

Прогноза: Дженоа - Фиорентина 2:2

 

Лече - Верона
Дата: 01.09.2019 г.
Час: 21:45 ч.

В първия кръг от сезона Лече очаквано загуби от Интер, но загуба с 4 гола може би не се очакваше. 

Верона изигра впечатляващ мач с Болоня в миналата седмица, след като спечели точка при положение, че над 80 минути игра с човек по-малко. Така нямаше как да видим пълния потенциал на новака в игра.

Верона загуби последните си 8 мача на гости в Серия А. В тях тимът допусна и поне по 2 гола. 

Двата новопромотирани състава започнаха различно сезона, но битката в този кръг може да се окаже важна в самия край на сезона. Лече ще се надява домакинската публика да разбира това от този момент.

Прогноза: Лече - Верона 1:0

 

Аталанта - Торино
Дата: 01.09.2019 г.
Час: 21:45 ч.

Аталанта се върна от два гола пасив до победа с 3:2 срещу Спал в първия кръг. Това беше добра победа за самочувствието на тима, който ще трябва да съобразява и Шампионска лига този сезон. Участието в Лига Европа се оказа пагубно за представянето в Серия А преди година, поради което е любопитно да видим как ще се справи тимът сега.

Торино спечели първата си среща в първенството, но напусна лига Европа след загуба от Уулвс в четвъртък. В състава има някои проблеми с липсващите Фалке, Дзадза, Лянко и Ансалди.

Аталанта няма загуба в последните си 14 мача в Серия А. Торо няма загуба в 10 от последните 11 в първенството. Тази среща ще се играе на неутрален терен в Парма след като домакините все още чакат завършването на стадиона си. Това може и да е в полза на гостите.

Прогноза: Аталанта - Торино 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
725