Лукаку: Юнайтед не ме защити


Н. Гавазов

Лукаку: Юнайтед не ме защити

Нападателят на Интер Ромелу Лукаку коментира последните си дни в Манчестър Юнайтед и обвини "червените дяволи" за това, че не са го защитили.

"Черна овца в Манчестър Юнайтед? Повечето играха слабо, но трябваше да бъде намерен виновник. Това бе Погба, това бях аз или Алексис. Тримата преживявахме това през цялото време.

Това, което ме разсмиваше най-много бе да слушам как, дявол да го вземе,  се объркват нещата в моя отбор (Манчестър Юнайтед), но когато играя с националния си отбор (Белгия), всичко бе наред и точно това ме правеше щастлив.

Много неща се каза за мен.  Рум ще отиде там или другаде, мениджърът вече не се нуждаеше от Рум, те искат да го продадат... Това се случваше в последните  3-4 седмици. Чаках някой (от Манчестър Юнайтед) да излезе и да приключи това. Но то не се случи.

И тогава проведох разговор, по време на който им казах (Манчестър Юнайтед) каквото трябва. Казах им: "Знаете ли, по-добре е да вървим по отделните пътища".

Просто исках малко защита (от Манчестър Юнайтед), исках те да кажат, че Ром не възнамерява да напуска, че той просто трябва да се бори за мястото си или нещо друго, но това никога не се случи", заяви Лукаку.

  Сподели
563