Рамзи: Гордея се от дебюта за Ювентус


И. Ангелов

Рамзи: Гордея се от дебюта за Ювентус

Аарън Рамзи обяви, че се чувства горд да дебютира за Ювентус в приятелска среща с Триестина. В победата с 1:0 той се появи като резерва след пристигането си от Арсенал през лятото. 28-годишният лекуваше травма в бедрото от април, но все пак успя да се появи преди старта на сезона за новия отбор, макар за 20 минути.

"Чувствам се добре. Направих добро възстановяване и сега се надявам да остана здрав и във форма за да помагам на тима колкото мога. Аз много се вълнувам да съм част от италианския футбол и да опитам италианската лига. Започваме сега в събота, така че нямам търпение да изиграя първия си официален мач. Нямам търпение.

"Това беше много голям момент на гордост за мен с тази известна фланелка. Щастлив съм, че получих няколко минути днес. Работих здраво да върна формата си и дано остана здрав. По природа съм здрав физически. Работих здраво и се чувствам добре физически. Може да ми отнеме няколко мача да стигна доброто ниво. 

"Мисля, че направих добра подготовка. Имаме нов треньор, който ни даде своите идеи. Адаптирахме се към това. мисля, че тима е в добра форма и дано направим успешен сезон. Работим над различни тактики и трябва да приложим това на практика. Чувстваме се уверени."

Ювентус започва кампанията срещу Парма в събота.

  Сподели
608