Конте обеща голям успех на Интер през новия сезон


Н. Гавазов

Конте обеща голям успех на Интер през новия сезон

Старши- треньорът на Интер Антонио Конте разказа за готовността на отбора си през новия сезон.

В събота тимът от  Милано проведе приятелски мач с Валенсия. Редовното  време на срещата завърши при резултат 1: 1, като  Интер успя да изравни резултата едва в края на срещата. При дузпите хората  на Конте се оказаха по-точни.

"Това бе труден тест срещу много добър отбор, който работи с един и същ треньор от дълго време, спечелвайки Купата на Испания срещу Барселона през миналия сезон. Момчетата показаха положителни резултати, доказвайки, че вече не искат да губят. Това е много положителен аспект от гледна точка на манталитета.

Казах на играчите, че могат да се справят по-добре през новия сезон, но трябва да се потрудиш при тренировките. Те са малко уморени, тъй като изпълняваме тактическа, както и физическа работа в тренировките, за да натрупаме достатъчно сили за един дълъг сезон. Тази вечер направихме още една стъпка в процеса на растежа.

Защо не игра Лукаку? Очевидно е, че той също трябва да работи много в тренировките, както физически, така и тактически. Това е страхотна покупка за нас и сме много щастливи. Той иска да работи усилено, за да бъде готов възможно най-скоро", заяви Конте.

  Сподели
426