Анонс на 38-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 38-ми кръг от Серия А

Фрозиноне - Киево
Дата: 25.05.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Тези два отбора вече изпаднаха в Серия Б, и този мач вероятно ще е нещо като предварителна битка за промоция обратно в елита, което ще е на дневен ред догодина.

Вероятно е в двата състава да присъстват много от младите играчи в съставите, тъй като имената и от двете страни ще напуснат клубовете в опит да играят на по-високо ниво. И двата състава няма за какво да се борят, но се предполага, че ще играят освободено и може да се получи добър мач.

Статистически, Киево не успя да спечели 35 от последните 37 мача в лигата. Фрозиноне загуби 8 от последните 9 у дома. В 5 от последните 7 Киево не успя да вкара. 

Прогноза: Фрозиноне - Киево 1:1

 

Болоня - Наполи
Дата: 25.05.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Болоня официално се спаси след впечатляващия период при Синиша Михайлович и след точката с Лацио в последния кръг.

Наполи няма за какво да играе, но все пак тимът разби Интер с 4:1 миналата седмица, когато противникът трябваше да се бори за целите си в сезона. За гостите сега аут са наказаните Кулибали и Алан, а Кирикеш и Онас са с контузии.

Болоня спечели последните си 6 домакинства. Наполи спечели последните 6 мача срещу Болоня във всички турнири. В серия А гостите спечелиха последните си 4 мача, като вкараха в тях поне по 2 гола.

Прогноза: Болоня - Наполи 0:3

 

Торино - Лацио
Дата: 26.05.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Торино загуби от Емполи и това означаваше край на мечтите за европейски футбол догодина, защото тимът се намира на 3 точки зад Рома и шестата позиция, като отстъпва в срещите с този противник.

Ако Лацио не бе спечелил финалната среща в Копа Италия, това щеше да е квалификационен двубой за Лига Европа за тима. Но седмата позиция няма да носи класиране сега именно защото Лацио спечели купата.

Торино спечели 8 от последните си 10 домакинства в Серия А. В 6 от последните 7 мача у дома тимът вкара по 2 пъти най-малко. Торо изигра добър сезон и феновете ще поздравят тима си в последната среща. Очаква се домакините да играят приповдигнато.

Прогноза: Торино - Лацио 1:1

 

Аталанта - Сасуоло
Дата: 26.05.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Аталанта беше на път да постигне впечатляваща пета поредна победа в Серия А, но допусна късен гол от Ювентус за 1:1. Тимът обаче е на трето място преди началото на кръга и има голямата възможност да спечели място в Шампионска лига.

Изненадващо обаче клубът взе решение да изиграе последната си домакинска среща на друг стадион, за да започне по-рано ремонтните дейности в Бергамо. Любопитно е, че Аталанта е домакин в срещата, но този двубой ще се изиграе на домашния терен на съперника.

Аталанта няма загуба в 12 кръга. Сасуоло не успя да спечели в 9 от последните 10 мача като гост. Това обаче няма да е типично гостуване, а собственикът на гостите Джорджио Скуинци е фен на Милан и ще даде всичко да помогне на тима.

Прогноза: Аталанта - Сасуоло 1:1

 

Каляри - Удинезе
Дата: 26.05.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Каляри спечели само 1 точка от последните си 4 мача и в последното си домакинство тимът не може да разчита на най-добрия си нападател. 

Удинезе се спаси поради добрите си резултати срещу Дженоа и Фиорентина. Тимът няма какво да търси в последния кръг. Бехрами, Сандро и Зегелаар са аут тук.

Домакините също няма за какво да се борят освен по-добро класиране от 13-ата позиция, като се очаква освободен двубой и голове тук.

Прогноза: Каляри - Удинезе 1:1

 

Фиорентина - Дженоа
Дата: 26.05.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Фиорентина загуби пет мача поред и няма победа в последните 13. Изненадващо за тима има риск за изпадане, но това може да стане само ако този мач бъде загубен и Емполи спечели на "Сан Сиро". Това вероятно няма да се случи, но възможността е налице.

Дженоа влиза в последния кръг в опасната зона и трябва да направи по-добър резултат от Емполи за да се спаси. Тук обаче са контузени Фавили, Хилемарк, Стураро и Мадзители, а Педзела е с наказание.

Фиорентина не успя да вкара в последните 4 домакинства в лигата. Тимът загуби последните 5 мача с по 1 гол разлика. Дженоа не успя да спечели последните 9 кръга. Очаква се и двата тима да искат да избегнат загубата, която може да доведе до тежки последствия. Ако Емполи доближи точката с Интер, Дженоа ще трябва да атакува защото трите точки ще донесат спасение.

Прогноза: Фиорентина - Дженоа 0:0

 

Рома - Парма
Дата: 26.05.2019 г.
Час: 21:30 ч.

С равенството със Сасуоло Рома изпадна от битката за топ 4. Математически възможността за футбол в Шампионска лига догодина съществува, но това включва няколко определени резултата, които е вероятно да не се случат.

Парма победи Фиорентина в последния мач у дома за сезона, като така прекрати негативната поредица резултати и изпрати феновете подобаващо. Сега тимът няма за какво да играе и ще очаква новия сезон в елита.

Рома направи 5 сухи мрежи в последните 7 кръга. Последните 3 домакинства бяха победи за "вълците". Парма не успя да спечели в последните си 8 мача на гости.

Прогноза: Рома - Парма 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
515