Анонс на 37-ми кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 37-ми кръг от Серия А

Удинезе - СПАЛ 2013
Дата: 18.05.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Удинезе може би вярваше, че след победата над Фрозиноне тимът ще избегне възможността за изпадане, но Емполи спечели срещу Сампдория и така битката остана отворена и до момента.

Спал е далеч от опасност, но миналата седмица тимът игра доста добре срещу Наполи и доказа, че може да носи неприятности на всеки съперник.

Бехрами и Барак са контузени за домакините, а под въпрос са Куртич и Мисироли за гостите. Удинезе няма загуба в последните си 7 домакинства в Серия А. Домакините ще са по-мотивирани, но Спал не е лек съперник в настоящата си форма.

Прогноза: Удинезе - СПАЛ 2013 1:1

 

Дженоа - Каляри
Дата: 18.05.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Дженоа се намира на поредица от осем срещи без успех. Прекият съперник на дъното Емполи е само на 1 точка от 17-ото място на Дженоа след последната си победа над Сампдория и нещата тук са сериозни.

Каляри също загуби 3 последователни мача, но тимът вече е сигурен за оставането си в елита и играе без напрежение. Йонита и Фараго са липсващи за гостите.

Каляри загуби 8 от последните си 10 мача като гост в Серия А. Дженоа спечели 5 от последните си 6 домакинства срещу Каляри във всички турнири. Дженоа обаче не се намира във форма. Гостите ще търсят избягване на четвърта поредна загуба, а Дженоа бързо трябва да подобри резултатите в последните два кръга ако не иска да се сбогува със Серия А.

Прогноза: Дженоа - Каляри 1:1

 

Сасуоло - Рома
Дата: 18.05.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Поредицата от добри резултати на Сасуоло бе прекратена в последния кръг от Торино, но впечатляващо тимът бе близо до спечелване на срещата въпреки играта си с 10 на терена за повече от час.

Рома победи Ювентус в последния мач и така продължава състезанието с Милан и Аталанта за местата в Шампионска лига. В състава няма почти никакви проблеми и само Пелегрини е поставен под въпрос.

Доменико Берарди се завръща за домакините след грип, който му попречи да играе в последната среща. Боурабиа е наказан, а Пелузо и Магнани. 

Рома спечели последните 5 гостувания срещу Сасуоло във всички турнири. "Вълците" нямат загуба в последните 7 мача в Серия А. Рома има за какво да играе все още и ще търси победата, но и двата отбора тук са в прекрасна форма.

Прогноза: Сасуоло - Рома 1:1

 

Киево - Сампдория
Дата: 19.05.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Киево е на дъното и се готви да се сбогува с елита в последното си домакинство за сезона. Същевременно тимът ще отпразнува и 17-ата годишнина на капитана Серхио Пелисие в клуба. 

Сампдория търси единствено голове за Фабио Куалярела в последните кръгове, като в последния кръг с Емполи той стигна до гол, въпреки загубата у дома. 

Откъм състави, Скелото, Розетини и Риджони пропускат за домакините. При гостите контузен е само Андерсен. Киево не успя да спечели в 34 от последните 36 мача в Серия А. Сампдория допусна поне по 2 в 10 от последните 11.

Прогноза: Киево - Сампдория 2:2

 

Емполи - Торино
Дата: 19.05.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Емполи спечели в поредни кръгове и така се покачи само на точка от спасението. Торино е фаворит в този двубой, но мотивацията трябва да е на максимални нива при домакините с оглед постигнатото и близостта до спасение.

Торо победи Сасуоло по драматичен начин в последния кръг, и така преследването на европейските места продължава. Но победата на Лацио в Копа Италия означава, че сега седмото място няма да донесе класиране в Лига Европа, освен ако Лацио не се класира в топ 7.

Емполи няма загуба в последните 12 домакинства срещу Торино във всички турнири. Торо няма загуба в последните 8 кръга. Очаква се равностоен двубой, с опит за победа от двете страни. И двата тима имат за какво да се борят, като статистиката може би е в полза на домакините.

Прогноза: Емполи - Торино 1:1

 

Парма - Фиорентина
Дата: 19.05.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Парма не успя да победи в нито един от последните си 9 мача, и така се доближи до опасната зона, която е само на 3 точки надолу в таблицата. 

Фиорентина се представя дори по-зле без победа от 12 кръга, като загуби последните 4. 

Парма направи 3 поредни равенства в последните 3 кръга у дома. Фиорентина не успя да вкара в 5 от последните си 6 мача в лигата. Загуба на който и да е отбор тук ще го постави в трудна ситуация ако Емполи продължи добрата си форма и вземе точките от Торино. Равенство ще е по-добър резултат за гостите, отколкото за домакините.

Прогноза: Парма - Фиорентина 1:0

 

Лацио - Болоня
Дата: 20.05.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Лацио спечели Копа Италия срещу Аталанта в сряда и така си спечели директна промоция в Лига Европа и групите догодина. Привържениците отново ще поздравят любимците си за тази победа тук. 

Болоня прехвърли границата от 40 точки в последния кръг когато надви Парма. До началото на този късен мач е вероятно тимът да си е гарантирал оцеляването без да играе.

Болоня не успя да спечели 26 от последните 28 мача като гост в Серия А. Болоня допусна поне 2 гола в 5 от последните си 6 мача на гости. 

Предстои да видим как Лацио ще реагира на гарантирането на европейски футбол и доколко по-горно класиране ще мотивира състава до края на сезона. 

Прогноза: Лацио - Болоня 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
472