Анонс на 35-ти кръг от Серия А


И. Ангелов

Анонс на 35-ти кръг от Серия А

Киево - СПАЛ 2013
Дата: 04.05.2019 г.
Час: 19:00 ч.

След като официално изпадането на Киево беше потвърдено, тимът започна да печели точки. В последните два кръга тимът взе 4 точки и сега единственото, което може да постигне този отбор, е това да попречи на клубовете, преследващи все още целите си за сезона.

Победа за Спал ще гарантира на тима спасение, след като той се намира в момента на 10 точки над опасната зона при 4 кръга до края. Гостите спечелиха 5 от последните си 7 мача и са фаворити в двубоя.

Киево не може да разчита на наказаните Барба и Лерис, а контузени са Скелото, Секулин и Розетини. Викари е наказан за гостите.

Прогноза: Киево - СПАЛ 2013 0:2

 

Емполи - Фиорентина
Дата: 05.05.2019 г.
Час: 13:30 ч.

Емполи не успя да вземе точки от преките съперници на дъното Удинезе, Спал и Болоня в последните 4 кръга. Така тимът е на 4 точки от спасението при 4 кръга до края и това може да е последната възможност за връщане към точките.

Фиорентина не успя да спечели в нито един от последните си 10 мача в Серия А, като напусна и Копа Италия на фаза полуфинал. Загуба в това дерби ще стане поредният в редицата от проблеми, потенциално. Сега обаче само Марко Пяца е контузен на фона на проблемите на домакините.

Гумина, Паяц, Силвестре, Учан, Антонели, Майета и Фариас са липсващите за домакините. Емполи обаче успя да вкара поне по 2 гола в последните си 6 домакинства в лигата. Гостите вече се подготвят за новия сезон, поради което може и да помогнат на съперника тук.

Прогноза: Емполи - Фиорентина 1:1

 

Сасуоло - Фрозиноне
Дата: 05.05.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Сасуоло няма загуба в последните пет кръга и така се цели в завършек в горната половина на таблицата.

Фрозиноне може официално да изгуби елитния си статут в края на този кръг. Спасението не стои на дневен ред и въпросът е по-скоро кога този отбор ще изпадне математически. 

Фрозиноне загуби последните си 3 мача в контраст със своя домакин. Саламон и Вивиани са аут за гостите, които имат най-лошия атакуващ рекорд в първенството. Очаква се те да са мотивирани да издържат още малко в Серия А, но везните са в полза на Сасуоло.

Прогноза: Сасуоло - Фрозиноне 2:1

 

Лацио - Аталанта
Дата: 05.05.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Лацио се намира на 4 точки от топ 4 на класирането. Тимът разочарова срещу Киево наскоро, но отговори мигновено с победа над Сампдория в лигата и класиране на финала на Копа Италия.

Аталанта е именно на четвъртата позиция в таблицата. Тимът има срещи с Лацио и Ювентус до края на сезона, като битката за задържане на последното място за попадане в Шампионска лига тепърва предстои.

Откъм състави, Лацио има проблеми - наказан е Лулич, а контузени са Лукаку, Раду, Дурмиси, Савич и Бериша. При гостите Толой и Иличич са с проблеми. 

Аталанта няма загуба в последните 9 кръга. Тези два отбора ще се срещнат и във финала на Копа Италия скоро, като битката за попадане в Шампионска лига е не по-малко ценна от купата. 

Прогноза: Лацио - Аталанта 1:1

 

Парма - Сампдория
Дата: 05.05.2019 г.
Час: 16:00 ч.

Парма направи четири равенства поред и бавно се измъква от опасността на дъното. След силното начало на сезона спасението изглеждаше близо преди пропадането на формата. В момента домакините са на 3 точки от психологическата граница 40 пункта.

Сампдория загуби 4 от последните си 5 мача и така изпадна от битката за европейските позиции за следващия сезон. Предполага се, че привържениците ще са доволни от един сравнително силен сезон за състава. Наказани в момента са Тонели, Сала и Рамирес тук.

При домакините с контузии са редица играчи, но формата е добра. На хартия гостите изглеждат по-добре и имат всичко в състава си за успеха.

Прогноза: Парма - Сампдория 0:1

 

Дженоа - Рома
Дата: 05.05.2019 г.
Час: 19:00 ч.

Дженоа има 35 точки и има шанс да запази статуквото си в елита поради формата на преките съперници на дъното. В последните 6 кръга тимът спечели само 2 точки и това е повод за притеснение, но за момента опасността не е реалност.

Рома победи Каляри убедително и се доближи до заветното четвърто място. Клаудио Раниери ще наблюдава по-ранния мач за позицията между Аталанта и Лацио, изходът от който ще служи за мотивация на тима.

Откъм състави, домакините нямат никакви проблеми, докато Де Роси, Сантон и Клуиверт са с проблеми за "вълците".

Дженоа не успя да победи в последните 6 мача в Серия А. Рома няма загуба в последните 5. Домакините трябва да спечелят поне една среща до края за доближаване на спасението, но не се очаква това да стане в този кръг.

Прогноза: Дженоа - Рома 0:2

 

Наполи - Каляри
Дата: 05.05.2019 г.
Час: 21:30 ч.

Наполи загуби от Аталанта у дома, но отговори срещу Фрозиноне с победа. Очаква се в това домакинство отново посещаемостта на публиката да бъде ниска. 

Въпреки че всяка среща на гости за Каляри означава полет от Сардиния, това е най-близкото гостуване за тима. Гостите са на добра позиция в таблицата, но могат да покажат и амбиции за класиране в топ 10.

Откъм състави, Диауара е контузен за домакините, а Максимович и Кирикеш са поставени под въпрос. Кастро и Клаван са с травми за гостите, а Педро е под въпрос.

Каляри не успя да спечели в 14 от последните си 15 гостувания в лигата. Наполи има отбора да се справи лесно с противника, като Каляри има четвъртият най-слаб рекорд като гост в Серия А.

Прогноза: Наполи - Каляри 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
518